Posledné dni si všímame bolesť na chrbte ako je platnička pravdepodobné to bude oblička... hlavne večer aké už aj cez dnes cez deň... som 27tt tak neviem čomu to mám pripísať poradňu mám 26.4. Neviete čo by to mohlo byť 🙏🙏
@anjelicek26 myslíš že to bude niečo vážne... rozmýšľam čí to nemôže byť s toho ako som sedela na zemi a hrala sa s deťmi
No ja mám skúsenosť že som bolesť pripisovala len tomu že bruško rastie že ma len chrbát bolí... Skončila som s teplotami a zápalom obličky v nemocnici na týždeň lebo sa mi dieťa uvelebilo v brušku tak že mi "priľahlo" močovod...
Ak máš podozrenie choď za lekárom nech ti to aspoň pozrie... Vždy lepšie ísť a nič to nebude ako neísť a potom sa báť o dieťatko... Lebo poviem ti nebola to sranda...
Ja som takto skončila pred 3 týždňami u gynekologyčky, keď som už v noci nevedela nájsť polohu na spanie. Ledva som už ku nej prišla ako sa to zrazu stupňovalo. Zobrala som rovno moč so sebou a akutny zapal obličky. Rovno som musela isť ležať na infuzky a bola to neskutočna úľava. Určite nečakaj do poradne, môže to mať rýchly prebeh. Radšej začať liečbu skôr. Od vtedy som PN a už ma ani do práce nepustila do materskej.
Určite čo najskôr vyhľadaj lekára mne takto dcéra zablokovala obličky a skončila som na dlhšiu dobu v nemocnici začalo to bolesťami ktoré prešli až do prednej strany a 40 horúčky ale všetko dobre dopadlo
@andrejka1974
@lubka2101
@punka24 ďakujem veľmi pekne zajtra si zavolám doktorke 🙏
Mňa pri podozrení na obličku v tehu hneď hospitalizovali, bolelo ma v tej oblasti a na sone bolo na obličke niečo nestandardne. Tak hneď mi robili nejake odbery a bola som hospitalizovaná až kým výsledky neprišli.
Mna tak boli ale len lava strana. Oblicka to nie je u mna ale ked sa mi mala uhniezdni tak ze ma tam tlaci akurat. Moze to byt kludne polohou babatka a ta to tlaci
Nacakaj a chod na urologiu..ja som si tymto presla v 2 tehotenstvach,u mna to malo taky spad,ze som oba razy skoncila az s urosepsou..
@tehula2016 pravdaže mne cez deň nič není fungujeme normálne a keď idem von tak ma tam raz začal boli a večer úplne preto to nejako nechápem..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Zasla by som obvodnemu na preventivku... ako prvy krok, on ta uz posle dalej.