Bolesť nôh, bokov a panvy v tehotenstve

1. jan 2024

Končím 21tt a bola som pár dní doma pretože som bola chorá. Vkuse som len ležala a to sa podpísalo aj na mojej chrbtici. Nie som najštíhlejšia, takže aj váha urobila svoje. Včera som bola na pohotovosti so silnými bolesťami podbruška, krížov a nôh. Všetko bolo v najlepšom poriadku na usg. Dr. zhodnotila, že to je rastom maternice. Dnes to ale prešlo do bolestí celých nôh, miestami až tŕpnutie chodidiel, bolí ma príšerne a panva a boky na tej strane, na ktorej spím. Nohy bolia fakt nepríjemne a neviem nájsť úľavovú polohu. Celu noc som kvoli tomu nespala. Najviac ma bolí toto na foto, neviem ani čo to je🤷‍♀️😂 Mali ste to? Čo vám pomohlo? Ďakujem.

martaatram
1. jan 2024

Ja som lezala skoro 3 mesiace teraz ked sa mozem hybat je to katastrofa … v moci pretočiť sa na bol to je .. bolia ma boky stehna pánva…

elis248
1. jan 2024

Mala som to podobne. Pri prvom to bolo najhoršie mesiac pred pôrodom a potom skoro 2 mesiace po. Nič nepomohlo, prešlo to samé. Pri druhom tehotenstve som to mala ešte možno v 5-6 mesiaci a tiež to samé prešlo. Proste sa rozťahuje panva a potom sa to všetko dáva dokopy.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre