Ahojte baby prosím . Idem si k vám trošku pre vaše skúsenosti. Som druhorodička ale keďže prvý pôrod som mala vyvolavany tak teraz celkom neviem čo a ako. V noci prichádzali a odchádzali bolestí krížov a ráno boli už naozaj nepríjemné. No nejak som to rozchodila. Sú to len poslickovia? Od minulého týždňa som otvorená na 2cm.
Ďakujem za každú reakciu.
@amelie2017 mňa toto drží už asi týždeň. No uvidíme. Stále ma bolia ale nič strašné len trošku. Ja by som aj bola rada keby sa to rozbehne ☺️
To budú podľa mňa len poslíčkovia. Keď som dostávala kontrakcie, tak to bolo riadne a nedalo sa to rozchodiť nejak :D
@xili99 no uz mi odišla aj hlienova zátka ale bolesti žiadne tak budem asi len čakať 😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mavala poslickov- falosne kontrakcie asi 3 tyzdne pred porodom kazde rano vzdy okolo 5.-6. cca hodinu. Niekedy uz take silne, ze som myslela, ze pojdeme. Nakoniec mi odtiekla plodova voda 38+3 doobeda, bez kontrakcii. Tie prisli az neskor a omnoho slabsie ako poslickovia.