Ahojte 😊 chcem sa opytať čakam prvé bábätko a som už v 9 mesiaci 37 týžden a zachvilu to bude 38. Zaujíma ma to že dnes som mala bolesti krížov a vobec neustupuje do toho mi stvrdne bruško a pobolieva dole. Ako zistim že sú to prave kontrakcie alebo len posličkovia . Ďakujem za rady .
Ja som mala bolesti krizov ale fakt ze neznesitelne.. a tvrdnutie bruska, rozbiehal sa mi porod 38tt
@12alenka12 hovorí sa, ze tepla sprcha pomoze, ak su to poslickovia, no nezisťovala som to nikdy 😊 hlavne sa pozoruj.
@kvadrinkaaa u mna to platilo🤗 naozaj vtedy sprcha/vana vzdy zabrala. Ale to nie tak na minutku ale polezala som si
Budu sa stupnovat ak su to kontrakcie. Tepla sprchna alebo kupel je vyborny, ak ustupia su to poslickovia a ak sa budu stupnovat, tak kontrakcie.
@12alenka12 pravé kontrakcie sa budú stupňovať a zintenzívnovat, nabiehajú pravidelne.
Falošné sú krátke, nepravidelne, nestupnuju sa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@12alenka12 skus si dat sprchu, vanu. Ak to prejde, su to pravdepodobne len poslickovia. Sucasne tie prave zvyknu vacsinu zien tak naozaj boliet, ze si je vacsina zien ista…