Baby akurát som 28 tt a dneska od rana ma strašne bolia kríze ale iba práva časť až taká paliva vyražajuca bolesť, nie stále ale zrazu príde a potom odide a takto sa mi to strieda celý deň. Čo stym je to normálne či treba ísť k lekárovi?
@ildiko36 no neni stále, chvíľku ma to boli taká pichlava bolesť nie veľmi silná ale boli, a potom to zas prejde
A brucho ti netvrdne?
Odstopuj si, či sú tie bolesti pravidelné. Môžu to byť začínajúce kontrakcie
@ildiko36 je také tvrdšie a je to práveže také intervaly ze prestane potom začne…. Som prvorodička ale je to skoro na kontrakcie… ale išla som na pohotovosť radšej
A ako si dopadla?
Drzim ti palce❤️ a daj vedieť čo povedali
@ildiko36 moč negatívny, všetko v poriadku aj gynekologicky neotvaram sa krčok mám 38 mm. Takže iba mi pichli magnesium do zadku a tak to štipe ze mi aj ta bolesť prestala teraz zas boli extrémne ten vpich 🙈🤦🏽♀️
Chvalabohu. Ja som mala pri prvom porode kontrakcie smerujúce iba do jedného miesta v krížoch - bez bolesti brucha. Preto som ti písala,.že treba dať na to pozor a radšej to sledovať, keď si ešte len v 28.tt
To prežiješ, pôrod bolí viac ako ten vpich🤣
Hlavne že si v poriadku s bábätkom❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Radsej choď na pohotovosť keď máš obavy, radsej zbytočne ako ist pozde.Ta bolesť ja aká okrem palivej, či len čisto pálivá?...Vieš to opísať?