Bolesť krížov v 28. týždni

14. okt 2023

Baby akurát som 28 tt a dneska od rana ma strašne bolia kríze ale iba práva časť až taká paliva vyražajuca bolesť, nie stále ale zrazu príde a potom odide a takto sa mi to strieda celý deň. Čo stym je to normálne či treba ísť k lekárovi?

ildiko36
14. okt 2023

Radsej choď na pohotovosť keď máš obavy, radsej zbytočne ako ist pozde.Ta bolesť ja aká okrem palivej, či len čisto pálivá?...Vieš to opísať?

autor
14. okt 2023

@ildiko36 no neni stále, chvíľku ma to boli taká pichlava bolesť nie veľmi silná ale boli, a potom to zas prejde

ildiko36
14. okt 2023

A brucho ti netvrdne?

lulu8491
14. okt 2023

Odstopuj si, či sú tie bolesti pravidelné. Môžu to byť začínajúce kontrakcie

autor
14. okt 2023

@ildiko36 je také tvrdšie a je to práveže také intervaly ze prestane potom začne…. Som prvorodička ale je to skoro na kontrakcie… ale išla som na pohotovosť radšej

stellarstar
14. okt 2023

A ako si dopadla?

ildiko36
14. okt 2023

Drzim ti palce❤️ a daj vedieť čo povedali

autor
14. okt 2023

@ildiko36 moč negatívny, všetko v poriadku aj gynekologicky neotvaram sa krčok mám 38 mm. Takže iba mi pichli magnesium do zadku a tak to štipe ze mi aj ta bolesť prestala teraz zas boli extrémne ten vpich 🙈🤦🏽‍♀️

lulu8491
14. okt 2023

Chvalabohu. Ja som mala pri prvom porode kontrakcie smerujúce iba do jedného miesta v krížoch - bez bolesti brucha. Preto som ti písala,.že treba dať na to pozor a radšej to sledovať, keď si ešte len v 28.tt

ildiko36
15. okt 2023

To prežiješ, pôrod bolí viac ako ten vpich🤣
Hlavne že si v poriadku s bábätkom❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre