Bolesť krížov a pocit ísť na wc v 35. týždni

miushik765
25. aug 2016

Ahojte som v 35tt a potrebujem radu. Stále mi tvrdne brucho teda skôr mám pocit že je tvrdé stále ale nebolí to len sem-tam taká slabá ms bolesť aj kríže ma pobolievaju ale nič z toho nieje pravidelné. Malé mi veľmi tlačí dole mám akoby tlaky aj keď som v klude a keď chodím tak je to horšie dnes mám aj celý deň pocit ako na wc ale nedá sa mi vôbec máte skúsenosť? Ďakujem

adrikahrn
25. aug 2016

@miushik765 Zavolaj lekárke, môže ísť o blížiaci sa pôrod.

monicm
25. aug 2016

@miushik765 Smer nemocnica....................

miushik765
autor
25. aug 2016

Ja to už totižto mám pár dní a mala som aj väčšie bolesti preto sa pýtam ...dr mi predtýždňom na poradni povedal len že je malý nízko ale že sa neotvâram a mám ležať aj ležím ale tie bolesti stále tak neviem čo robiť

elenita
25. aug 2016

No aj ja by som minimalne volala svojmu gynekológovi... príp. rovno smer pohotovosť... Ja som za to, prehnať sa radšej 10 x zbytočne , ako raz niečo zanedbať....

monicm
25. aug 2016

@miushik765 Bolesť krížov a tlaky sú ku koncu normálne, to som mala aj ja. Ale mňa skôr prekvapuje ten pocit na wc. Ak sa necítiš dobre, ak máš pocit, že je niečo zle, radšej zbytočne k dr. aj na pohotovosť, ako niečo zanedbať.

vydrnik
25. aug 2016

Zo svojej zkusenosti ti poradim radsej chod na pohotovost,radsej prijst 100x zbytocne ako raz neskoro,tak vravel aj moj gyn.zial v nemocnici mali iny pristup,tebe drzim.palecky necheste babo vydrzi v brusku kazdy den je dobry,

miushik765
autor
25. aug 2016

Ďakujem všetkym za rady. Je mi lepšie tak dnes ešte počkám ale zajtra pôjdem zastupujucej Dr. Tak uvidime

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre