Riadne má začînajù bolieť kríže.Môže
sa na masáž použiť elektrický masážny vankúš?Čo vám najviac pomáha?
@laurinka_21 Ja som chodila počas celého tehotenstva na klasickú masáž. Tiež som mala občas naozaj veľké bolesti. Mne masérka masírovala až dokonca tehu aj kríže a žiadny problém, pomáhalo mi to veľmi. No nezverila by som do rúk hockomu, lebo masér, čo sa nevyzná vie narobiť šarapatu. A asi by som nepoužívala ani ten elektrický vankúš. A veľmi mi pomáhal Cosmodisc, akože nebola by som nikdy povedala, že si to dakedy na seba dám ale bolesti ma donútili skúsiť to a veru zabralo. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@laurinka_21 Ja som mala pri prvom synovi hrozne bolesti, chodila som na klasickú masáž 1x/tyz. (robil mi ju v sede) od 7mes.mi už dolnú časť chrbta nerobil kvôli tomu aby sa nespustili kontrakcie. Takže si myslím že ten el,vankúš nie je dobrý nápad. Ešte v 1.trim. áno. Mne to veľmi pomáhalo čo sa aj potvrdilo po pôrode kde mi na magnetickej rezon. zistili že sa mi teh. posunula platnicka (ale lieky stačili a bolo dobre)