Bolesť kostrče v tehotenstve

5. nov 2022

Ahojte, máte niekto skúsenosť s bolesťou kostrče v tehotenstve a účinnou radou na zmiernenie týchto bolesti? Čokoľvek čo vám pomohlo, dakujem. 🙂

martinmmartin
5. nov 2022

V prvom rade sa musi urcit ci to je naozaj kostrc alebo ako v 95% pripadoch pylonidalna cysta ktora je ciste kozny problem a na kostrc iba tlaci. Mas to pri dlhom sedeni? Tak to bude skor ta cysta, to je uplne bezny problem

leniel
5. nov 2022

môže to byť dozvuk predchádzajúceho zranenia, pádu, mne osobne pomohla mobilizácia kostrče.

autor
5. nov 2022

@martinmmartin práveže to nie je pri dlhom sedení, boli hlavne vtedy, ked sa veľa hýbem, dlho som na nohách a potom si sadnem..určite si to dam skontrolovať

autor
5. nov 2022

@leniel nikdy som nemala žiaden úraz čo by mohol s týmto súvisieť..na pád si nespomínam, no nevylučujem.. dakujem 🙂 zatiaľ mi veľa žien potvrdilo, že kostrč ich v tehotenstve bolela, pretože sa pripravuje telo na pôrod, tak len hľadám nejaké oslobodenie od bolesti 🙂

leniel
5. nov 2022

mobilizacia vie dokonca ulahcit porod, skuste sa poinformovat u nejakych gyn-fyzio

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre