Ahojte, máte niekto skúsenosť s bolesťou kostrče v tehotenstve a účinnou radou na zmiernenie týchto bolesti? Čokoľvek čo vám pomohlo, dakujem. 🙂
môže to byť dozvuk predchádzajúceho zranenia, pádu, mne osobne pomohla mobilizácia kostrče.
@martinmmartin práveže to nie je pri dlhom sedení, boli hlavne vtedy, ked sa veľa hýbem, dlho som na nohách a potom si sadnem..určite si to dam skontrolovať
@leniel nikdy som nemala žiaden úraz čo by mohol s týmto súvisieť..na pád si nespomínam, no nevylučujem.. dakujem 🙂 zatiaľ mi veľa žien potvrdilo, že kostrč ich v tehotenstve bolela, pretože sa pripravuje telo na pôrod, tak len hľadám nejaké oslobodenie od bolesti 🙂
mobilizacia vie dokonca ulahcit porod, skuste sa poinformovat u nejakych gyn-fyzio
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V prvom rade sa musi urcit ci to je naozaj kostrc alebo ako v 95% pripadoch pylonidalna cysta ktora je ciste kozny problem a na kostrc iba tlaci. Mas to pri dlhom sedeni? Tak to bude skor ta cysta, to je uplne bezny problem