Bolesť kosti v 8. mesiaci

polariso
12. nov 2014

Ahojte..prosim Vas je normalne aby ma v 34 tyzdni boleli tak kosti zo spodu...zatial to bolo len v posteli ked som sa pretacapa ale dnes uz aj pri chodzi...aj ked lezim...hlavne s predu vaginy....zle sa chodi....je to ze sa roztahuje panva...alebo co to moze byt?

lorela
12. nov 2014

@polariso Áno, presne - rozťahuje sa panva, je to bežný jav a malé strasti v tehotenstve 😉

polariso
autor
12. nov 2014

@lorela jujjj takze aj ked je tp silnejsia bolesttt brat ju ako speijemnenie tehotenstva

lorela
12. nov 2014

@polariso Áno 🙂

babullkaa
13. nov 2014

polariso,Ja pociťujem presne to isté som v 32tt. a niekedy je to naozaj nepríjemné..
vďaka za odpoveď lorela 🙂

polariso
autor
15. nov 2014

@babullkaa no dnes je ta bolest hrozna. Normalne sa zacinam bat ci je to fakt uplne v piriadku...ako keby ma tam niekto dokopal....

esti77
15. nov 2014

Vplyvom tehotenského hormónu sú kosti poddajnejšie a malá panva viac prekrvená - ako aj celkovo organizmus. Je to naozaj celkom bežný jav, treba viac odpočívať a doplniť vápnik v strave (mak, mliečne výrobky-tvrdé syry (1.parmezán,2.ementál, 3.gouda), jogurt aj pred spaním, zelenina (kel, kapusta, brokolica, špenát), orechy-lieskovce, vlašské, mandle, para orechy, strukoviny, sézam, figy, suš.hrozienka, ovs.vločky. Príp.navštíviť fyzioterapeutku. Týmto (podľa mňa) dáva vaše telo aj dieťatko najavo: "maminka, haló, som tu, spomaľ!" 😉 . Takže maminky, oddychujte čo najčastejšie, ešte sa "nabeháte" až-až, nie každá boľačka je tak strašná, ako sa zdá (myslím tým, že nie všetko je treba riešiť tbl. a nemocnicou), aj keď nepochybujem, že bolesť môže byť niekedy až neznesiteľná... Želám Vám napriek tomu krásne tehotenstvo a pôrod a všetko po ňom 😉 .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre