Ahojte , chcem sa spýtať čo na bolesť hrdla, nádchu a horúčku. Som v 27 týždni bojím sa aby sa bábätku niečo nestalo keď som chorá keďže som prvorodička neviem čo s tým a hrozne sa o bábätko bojím :(
Horucku zrazat, co najskor lieky od lekara.. ja som mala covid desat dni dozadu, lekar nebol teda zrovna nadseny, hlavne kvoli tej vysokej teplote...
Hlavne pokoj. Zajtra volaj alebo choď k svojmu doktorovi. Ak máš nad 38, daj si obyčajný Paralen alebo Panadol (taký, kde je iba paracetamol). Treba znížiť teplotu
No moc to toho asi lekar neda…ale paralen v pohode mozes, zrazaj teplotu.
@sisa232
ahoj, ako baby pisu vyssie, chod k doktirovi urcite. Pokial rozhodne dat ti atb, ber ich. Ci ja by som za to dala. Takmer cely 1 trimester som kaslala priserne a bolelo ma hrdlo. Pomahal mi najviac med, no s tehu cukrovkou som ho nemohla. Ty ak mozes, urib caj a vela medu do neho, cibulovy sirup. Prahem ti rychke uzdravenie.
Najnebezpecnejsia je teplota nad 38. Musis ju zrazit. Bud paralen alebo otvor okno a schlad sa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sisa232 keď si tehotná a chira tak v prvom rade kontaktuj svojho všeobecného lekára a nie osadenstvo koňa