PROSIM. Som v 11 tyzdni. Prechladnuta. Naozaj príšerne ma boli hrdlo, este aj sucho kaslem, cim to boli ovela viac. K tomu nadcha.
Ziadne sladne pastilky, ziadne slane roztoky so nosa nepomahaju.
Pri prvom tehotenstve som brala septilen ale ten nevyrabaju. Mimo tehotenstva dam strepfen a jox, nasivin a za chvilu je to fuc.
Je tu par diskusii ale rada ziadna.
NAOZAJ neexistuje aspon nejaky domaci sposob zmierienia tej prisernej bolesti ??
Dakujem moc.
Au tu
@matiska15 toto som mala aj ja v prvom trimestri. Volala som lekárke a že nemôžem nič 🤦♀️ Že mám si veľa zvlhcovat hrdlo a cmulat aj obyčajne cukríky a veľa piť. Môžeš aj Stopkasel alebo Nekasli sirupy. Aj kalciovy sirup som si trochu dávala.
@matiska15 mne pomohlo kloktať Vincentku 3x denne a preplachovať ňou aj nos alebo morskou vodou... Obsahuje jód- nie ak ste naň alergická, alebo sa poradiť s lekárom aby ste si bola istá. Najlepšie začať keď už cítite, že niečo na vás lezie... Minule som objavila v lekárni aj Hydropastilky, nie je to síce Septilen, ale pomohli aby sa hrdlo nevysušilo a toľko nedráždilo. Skoré uzdravenie prajem
Detsky nasivin, stop kasel sirup, paralen
Mne pomahal vyplach hrdla aj nosa slanou vodou,na hrdlo zabaly,Mullerove pastilky,na nepriechodnost kvapky do nosa- stop nadcha a na kašeľ stodal sirup alebo stopkasel
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nasivin pre deti trebárs … ale ja na tvojom mieste ak sa naozaj necitis dobre a píšeš že chvíľočku si používala a bolo to preč tak by som skúsila aj ten strepfen či to ďalšie čo spomínaš . Podľa mna bábätku viac uškodí keď budeš dlho chorá ako keď si dáš párkrát sprej do nosa . Žiadny liek pomaly nie je určený pre tehotné ženy . Držím palce nech to rýchlo prejde . Ja som si v prvom trimestri dala normálne nasivin a nezanechalo to žiadne následky ☺️