Bolesť hrdla a zvýšená teplota v tehotenstve

adriel22
17. sep 2012

je velmi zle ak sa necitim dobre? Bolest hrdla,zvysena teplota,bolest hlavy.?

liz_lemon
17. sep 2012

ved si sa nic nespytala...

katren
17. sep 2012

@adriel22 😀 je ti velmi zle, ak sa necitis dobre??? to co je za diskusiu???
ak hladas rady co v tehu smies a co nie, pouzi vyhladavac a tam si daj ochorenie v tehotenstve, alebo bolest hrdla v tehotenstve......je tu o tom dost diskusii a rad 😉

liwqa
18. sep 2012

No vy ste jej pomohli 🙂 V ktorom si tyzdni? Vo vseobecnosti pri akejkolvek zvysenej teplote, by si mala vyhladat lekarku. Ak mas bolesti v hrdle, v tehotenstve sa odporuca bioparox sprej, ale vo vyssom stadiu. Urcite si neordinuj nic sama a ak mas teplotu tak v tehu je povoleny paralen.

adriel22
autor
19. sep 2012

@liwqa No pomohli,sama vidis. Ale nevadi,to sa neda ani s takymi bavit. Bola som uz u lekara ale nic mi nepredpisal,mam si dat paralen ale este som nic nebrala. 🙂 pijem iba caj a vkuse lezim,snad to pomoze. 😒 A tebe dakujem za reakciu a radu a som v 23 tyzdni

liwqa
19. sep 2012

Tak si tak ako ja 🙂 ak by sa ti hrlo zhorsovalo,pokojne si popytaj bioparox. Moja mamka je gynekologicka,takze ak by nieco pokojne kedykolvek rada popisem 🙂 drzte sa aj s babatkom 🙂 a urcite to preliec

natfek
29. sep 2012

@liwqa
@adriel22
ja som tiez asi chora... Vcera som cely den prekychala a boli ma hrdlo... ☹ mam aj sople, zapchaty nos... Och... Zvyknem mat anginu tak dufam ze ma to nechyti... Neviete nejake dobre homeopatika? Teraz cez weekend sa asi k lekarovi nedostanem... ☹

adriel22
autor
29. sep 2012

No to neviem,ja sombola iba na cajiku lebo lieky mi nedal ziadne. Cize caj a postel a vypotit 🙂

zuzanka9999
29. sep 2012

@adriel22 ahoj ja som mala tento tyzden bOlesti hrdla, zvysenu teplotu a plny nos- na hrdlo som brala septisan cmulacie tabletx tie mozu tehotne, dalej homeopatika- homeogene a coryzalia to mozu tehulky. Za den som videla zlepsenie. A to som iba v prvom trimestri. Na hrdlo este z domacich receptov zabera salka tepleho mlieka s lyzickou masla a medu a zabal s kacacou mastou na krk. Dufam ze ti to pomohlo. Skore uzdravenie.

miselll99
29. sep 2012

Ahojte babule viete mi povedať aké čaje sa môžu v tehotenstve piť. Ja som si dala tento týždeň materinu dúšku a dakde som sa teraz dočítala vraj sa nemá piť ; / Neviem ako je to so zázvorom a inými bylinkami. V práci sú všetci chorí a dáko kašlú na kolegovcov ;) Tak sa to na mna nalepilo. Bolí ma hrdlo ale teplotu nemám. Som v 14 tt ;) ďakujem Vám

emily83
29. sep 2012

@miselll99 Caje jednoznacne bylinkove, ovocnych co najmenej. A bylinkove hocake. Hlavne harmancek,medovka, zihlava, mata, šípky. viac najdes aj tu https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/bylinky-v-tehotenstve-ktore-sa-nesmu/

miselll99
29. sep 2012

Dakujem ti velmi pekne. Bola som v lekárni a dali mi cumlave tablety propolky a oscilococninum homeopatika a su aj pre tehulky tak snáď sa mi polepsi.nemáte s tym niekto skúsenosť?

kori23
8. mar 2013

Ahojte,potrebujem radu. Som v 7 tyzdni tehotenstva a boli ma velmi v hrdle a mam nadchu. Citala som ze pomaha bioparox ale mne byva po nom zle. Nevedeli by ste mi prosim poradit co je vhodne pre mna? Dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre