Ahojte, som na začiatku tehotenstva (5-6tt). Od včera večera ma bolí hrdlo a strašne ucho. Dnes som mala zvýšenú teplotu 37. Kloktam si slanou vodou. Bolesť ucha je strašne silná. Myslíte si, že si môžem dať ušné kvapky? Neublížim tým nejak bábätku?
@mauduska ja už mandle nemám. Ale tiež si myslím, že je to od hrdla. Ale ucho ma bolí aj keď si naň pritlačím
aha. no ak ťa bolí hrdlo a ucho zároveň, tak to máš jedno z druhého. Tak či tak by som šla k doktorke, aby sa to ešte nezhoršilo.
@mauduska ja plánujem ísť, len dovtedy si potrebujem nejak pomôcť
Jasne daj si usne kvapky, skus nahrievat. Babu neublizis.
Mne pomohlo na bolesť ucha, zabaliť do látky soľ , taku kocku, obdĺžnik si sprav,dobre zábal ,založ látku nech sa soľ nevysype ,daj na 30 sekúnd do mikrovlnky a priložiť opatrne na ucho ,ja som pri ležala ,mne to veľmi pomohlo , spravila som si to dvakrát za sebou , treba držať na uchu kým nevychladne. Potom napíš či pomohlo .
na ucho odporucam nahriat sol vo vreckovke v mikrovlnke a prilozit na ucho, s usnymi kvapkami sa radsej poradte v lekarni (je to sice len octanovy roztok, ale istota je gulomet 🙂 )
Ďakujem Vám za rady. Včera v lekárni mi dali kvapky do ucha a pastilky do hrdla. Kvapkám si aj zohriaty olivový olej do ucha, bolesti zatiaľ výrazne ustúpili. Ak sa vrátia, tak skúsim tú soľ ako píšete 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podľa mňa máš zápal mandlí ktorý ti prešiel do stredného ucha alebo naopak. Šla by som s tým k doktorke.