Ahojte mám taký pocit, že na mna niečo lezie.. dosť ma boli hrdlo a spúšťa sa mi nádcha, hlava ma boli cely deň.
Môžem si dať paralen teraz na noc? Som v 13tt.
Ďakujem
@jaja8_9 a neublíži to bábätku? Dám si teraz pred spanim a 500vku, alebo len polku?
Na hrdlo mám Septilen, vraj len to môžu tehotné 😏
Tantum werde môžeš na hrdlo
@supucka na to mám alergiu :/
Pokiaľ nemáš teplotu načo paralen? Skús viac tekutín, vitamíny, kloktať slaný roztok a spánok. Spánok pomôže asi najviac. Na hrdlo lokálne pôsobiace pastilky môžeš, určite menej škodí ako paralen.
@lenadka ďakujem, nedala som si paralen veru keďže nemám teplotu, mám pastilky. Len pri dýchaní ma ako keby steklili priedušky tak hádam nebudem mat zápal lebo to mávam zakaždým keď som takto chorá 😞
Septilen je pre tehotné mne to pomohlo a paralen môžeš
@martinafrajtova ďakujem, áno čítala som si o tom ale zatiaľ ešte zbytočne si dávať keďže nemám teplotu.
ako ti je? skus kloktanie slanou vodou. pripadne sprej do nosa slanu vodu. mozes aj calcium a niektore sirupy. pripadne odporucam recepty starych mam
cesnak. cibulovy syrup si sprav. naparuj sa nad cibulou/eukalyptom. zabal z bravcovej masti teplej na hrud. bavlnene vrecko s ryzou/sosovicou nahriate z mirkovlnky na dutiny a podobne srandym drzim ti palce
Prieduškovy čaj s medom a proti kašlu calciovy sirup tiež môžeš. Prajem ti skoré uzdravenie 🍀
@juliet86 ďakujem veľmi pekne, hrdlo ma dosť boli/ skriabe . Zostanem v posteli pár dni a vylezim to, horúčku našťastie nemám.. vyskúšam len ten cibuľový caj neviem či dám 🤣
@lenadka ďakujem veľmi pekne 😊 kalciovy sirup mame tak si ho hneď dám
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Paralen si kľudne môžeš dat, na hrdlo skus kloktanie tým neuskodis.... Alebo ked tak nejaké septolete alebo strepsils pastilky