Bolesť hlavy v tehotenstve. Poradíte mi?

habibi77
25. apr 2014

Dobrý deň, Mamičky. Potrebujem pomôcť. Som v 17. týždni tehotenstva a mávam v poslednom týždni celodenné bolesti hlavy, začne to už ranným vstávaním. Prosím poraďte mi niečo. Ďakujem.

hoky
25. apr 2014

Ahoj ja trpím migrénami celý život, som tiež v 17tt a lekár mi poradil aby som si ráno na lačno dala zalievanú kávu, že vraj je to babský recept aj proti nevoľnosti aj proti migréne, že jedna káva neuškodí. A predstav si odvtedy tú kávu pijem a čuduj sa svete už 2 mesiace ma nebolela hlava. Iba jediný raz keď som mala ísť na lačno na odber krvy tak som si tú kávu nedala a hlava ma bolela jak šľak. Že v raj je dobré si do nej dať aj trochu citrónu, ale nemusíš mne to zaberá aj bez neho. pááá

tinacho
25. apr 2014

Ach bolesť hlavy, veľmi často až migrény ešte pred tehu. Tehotenstvo mi to ešte zhoršilo, bolela ma hlava aj 3 dni, bez lesany ani krok tu mám stále na nočnom stolíku a robím obklady, citrónová šťava, paralen. Keď mi už nič nezaberalo a bola som bezradná, poradila som sa s gynekologičkou. Tá mi odporučila že nech si dám panadol. Tak keď bolo najhoršie dala som a hlava sa zmiernila alebo úplne prešla. Nedávam často, len vtedy keď sa už fakt nedá a som zo seba zúfalá 😉

lennicka
26. apr 2014

Ja som dala par krát paralen ked migréna trvala niekoľko dni. Uz som to nešla vydržať.. Samozrejme tiez som sa radila s gynekologickou... A mala je ok ;)

ivet1371
26. apr 2014

mne a aj teraz dcere pomaha kofola.možeš mat nizky tlak

evitka83
28. apr 2014

Ja som brala na zaciatku paralen, ked uz bolo velmi zle a. Potom mi jedna kocka poradila stary babsky recept. Kupila som si sypany cistec a z cajom som si umyla 3x po sebe tvar a dlane, vyplachla usta a vyliala. Hlava ma prestala boliet do 5 min. Najprv mi to bolo cudne, ale potom som si povedala, ze aj keby som si mala sypat popol na hlavu, hlavne, ze to prejde, lebo tie migreny v 1. Trimestri ma zabijali. Ani do prace som nemohla chodit

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre