Ahojte baby..som v 16.tyzdni a permanentne ma boli hlava a tak asi 4 krat do tyzdna aj zaspim s bolestou a zobudim sa musim do prace ... uz som skusala aj citronadu,paralen som mala 3 krat uz a stale si davam kavu pripadne kolu ale uz sa bojim tolko toho pit..chodim aj na masaze davam si etericke oleje...uz to nvm vydrzat neda aa mi takto fungovat..co robit ..:( nic sa nemohlo stat z tolko kofeinu?dakujem
@xtina1711 spominala si to svojmu doktorovi? co on na to povedal?
ja som to spomenula a teda pokiaľ to nie je z tlaku (čo u mňa pár krát bolo pretože bol extrémne nízky od vtedy pijem kávu každé ráno) tak potom riešiť len s neurológom. Tak som išla k nemu ale išla som súkromnému lebo som vedela že aj napráva chrbticu. Okrem paralenu nič nemôžem a nič spraviť nevie ale to napravenie naozaj veľmi pomohlo. Nehovorím, že teraz absolútne hlava nebolí. Bolí a teda hlavne pri veľkých zmenách počasia sem tam behnem na masáž a je to lepšie. Ale ono je dosť dobré, autorka vie identifikovať či to je od krku ale o nie. Ak nie, viem že niektoré baby chodia aj na nejaké infúzie ale či to pomáha neviem.
Ono to viac menej môže aj same preisť o pár týždňov. Hlava môže bolieť aj kvôli väčšiemu množstvu hormónov.
@evulincula ano dal mi na. To panadol ale nechvem jest lieky a ze mam ist za obvodnou..ale tak nvm no
@xtina1711 Ahoj, v tom obdobi ma tiez brutalne bolela hlava a tiez krcna chrbtica na jednej strane. Bola som u masera, ale on vravel, ze ked som tehotna, tak sa ma ani nedotkne, pretoze mi moze viac ublizit, ako pomoct. Ze tehotne sa nemasiruju, nenapravaju a nemam sa nechat ani keby sa mi niekto ponukol. Iba ze jemna masaz sa moze. Poradil mi len, ze prikladat teple obklady, ze mozno to uvolni svalstvo. Tak to pokracovalo, az som si nevedela dat rady a vzala som raz ibalgin, lebo mi bolo brutalne zle a pomohol mi, ale potom som volala lekarke a vravela, ze to som nemala robit, ze to sa nesmie a uz nemam brat ziaden, iba paralen. Ale mne paralen nikdy nezaberal, tak som len tak trpela dalej a odislo to az samo casom a celkovo odisli aj ine neprijemne priznaky tehu a potom so si to uz tehotenstvo zacala uzivat. Vraj ta bolest hlavy je z hormonov :( Dufam, ze u teba to prestane skor, popr. sa porad so svojim lekarom, mozno na to maju nieco, co pomaha.
@xtina1711 mala som tie bolesti nekonečné mesiace a mesiac a pol pred pôrodom teraz nemám,to boli veľmi nepríjemné bolesti neviem či od krku aj to môže byť chodila som k obvodnému neposlal má nikam že ani s krčnou sa nedá v rohu aj tak nič robiť,tak až kým som nezaspala trebalo to trpieť a plus ešte zaha k tomu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@xtina1711 mne pomohlo až napravenie krčnej chrbtice inak dovtedy každý jeden týzdeň 3 dni také bolesti že ja som viac menej len ležala a prvé dni som preveacala cely deň. Ja som nedokázala ani vodu v sebe udržať. Ale napravoval mi krčnú chrbticu neurológ.