Bolesť hlavy v tehotenstve

karinbirosova2
9. máj 2016

Ahojte, chcela som sa opytat kazdy den ma boli hlava...pijem aj dost vody..neviete cim to moze byt?

dominika1610
9. máj 2016

@karinbirosova2 ja som mavala hrozne migreny aj pri prvom tehotenstve aj teraz pri druhom preslo mi to same pri prvom asi v 4mesiaci a teraz az v nejakom 6-7.

karinbirosova2
autor
9. máj 2016

Skori kazdy den ma boli ci pana :/ potom aj taka len unavena som vycerpana :/

dominika1610
9. máj 2016

Ja som tiez len lezala ani tabl som si ziadnu nemohla dat skusila som raz aj to som ju hned vyvratila takze mne pomahala postel ticho tma ruku si dat cez hlavu a spat

nini1010
9. máj 2016

Ja som nemala nikdy ziadne migreny ale pocas tehotenstva v prvom trimestri strasne bolesti.kdesi som sa v tom case dozvedela ze vypit malu riadne silnu kavu s vyzmykanym citronom,ze to pomaha.bol to strasny kentus ale ked nechces lieky tak vyskusas vsetko 🙂

limetka69
10. máj 2016

Mna bolela hlava cely celucicky 4. mesiac. A potom v 40 tt som skoncila na pohotovosti a dali mi injekciu. Strasne tazke casy.

petra3312
10. máj 2016

@karinbirosova2 ja to mam zasa naopak, cely zivot mavam migreny, pocas tehotenstva vyrazne ustupili, hlava ma tiez pobolieva dost casto, ale s migrenami sa to neda porovnat. Dobre robis, ze vela pijes, snaz sa aj dost spat, pravidelne jest, mne pomaha coca-cola. Rano si dam vzdy po ranajkach kavu a potom, ak ma zacne boliet pocas dna hlava, tak vypijem pohar coly alebo cierneho caju a hned je lepsie - ten kofein hned zaberie.

petra3312
10. máj 2016

@karinbirosova2 a este som zabudla napisat taku tu klasicku. Pokial sa Ti da, dat si teplu sprchu, zatiahnut zavesy, nachvilu si ist lahnut so studenym obkladom na cele. A ak si odpozorovala, co Ti bolesti hlavy vyvolava - napr. sladke, syry a pod, samozrejme sa tomu vyhybat - ale u Teba to bude o hormonalnych zmenach, ak Ta normalne hlava nebolieva.

karinbirosova2
autor
10. máj 2016

Ja si raz za cas dam kavu aj vody vela pijem 🙂 ale niekedy ma boli niekedy nie 🙂 hadam uz nebude az tak boliet 🙂 a este ked ide leto 🙂 ubera to z energie 🙂 🙂

palacinka18
14. máj 2016

Ja som brala na migreny a to som mavala amavam casto paralen. Od 1 trimestra....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre