Baby, stretli ste sa s bolestou hlavy v tehu? Nejake rady/tipy? Mna boli posledne 2 tyzdne kazdy den, pred tehu som tento problem nemala..
Dakujem baby ale toto u mna nebude dovod, ja som zostala pri svojej davke spred tehotenstva 1 kava denne 🤷♀️
Aj ja - extrém nízky tlak, musím mat 2 kávy inak mi hlavu rozdrapi, hlavne ráno- ako opica 🙂 predtým tiež stačila jedna, takze skús si pomôcť ešte jednou….
Drzkaj sa…
@malinoismum aha, nizkym tlakom by to mohlo byt..kolko cca mas? Ja mavam okolo 105/75, pred tehotenstvom som mala normalny pretoze som denne cvicila, v tehu som ale musela prestat pre nevolnosti a ked tie konecne skoncili, prisli bolesti hlavy😀
@dominidi zlatko ja mávam po káve takýto 😅😅😅😅😅😅 a to mi je už dobre 😅👍🏼
Ano aj mňa bolieva.. Som v 7 mesiaci pomaly kus sa to zlepšilo ale napr v prvom tehotenstve ma vôbec nebolela a teraz čakáme druhé a bolo to strašne tie bolesti musela som ist aj na infúzie pre lebo som už aj zvracala nič som neudržala a tie infúzie mi sakra pomohli... Tiež som začala piť opäť 1 kávu denne mam aj nízky tlak 100 /60 teraz v tehotenstve a predtým som pila dve kávy denne teraz si dávam teda aspoň jednu a magnézium
Ono tie bolesti môžu byť okrem nízkeho tlaku aj z toho, že zvýši sa ti objem krvi v tehotenstve, a je ta bolesť hlavy reakcia na zvýšený objem krvi v cievach hlavy, keďže telo na to nie je zvyknuté.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dominidi Mávala som migrény prvý trimester každý víkend... Lekárka sa má spýtala či som náhodou neprestala piť kávu - uhadla... že to býva z toho, že mám znovu začať...