Ahojte. Som v 7tt a mám neskutočne silne bolesti hlavy. Máte niečo overené čo pomôže? Ďakujem.
@klaudia_kaja ďakujem 🙂 tmu, ticho a spánok si môžem dopriať keď som doma, ale bohužiaľ v práci ma tiež dosť boli a tam si neviem rady.
Ak mas silne bolesti hlavy a si tehotna, je cas na doktora podla mna 🤷♀️
Skus najst pricinu.Kde ta boli a ako?Mozes mst z krcnej,skus ist na mas.Paralen mozes.Skus pocvicit,kofein pomaha,kava s citronom ,atd.Ale ja by som hladala pricinu.Mozu byt aj hormony,ak ta doteraz nebolievala.
@lenka9617 tak potom ozaj to magnezko .. a pred otehotnením si to mávala? Ono to môže🙂 byť tými hormónmi, u mňa bývajú, časté migrény mimo tehotenstva takže ja to mám ako o zvyku 😁 no neni to príjemna vec skús si v práci viac vetrať lebo aj vzduch dosť pôsobí na hlavu, pachy silné vône.. pi viac vody, ešte viac než pred tehotenstvom .. ak sa to nezlepší konzultuj to s lekárom
Mna bolela pri 1 tehu cele tri mesiace,bolo to priserne....brala som paralen,ten sa moze v pohode. Veci ako ticho,tma,studeny obklad.mne nepomahali 😓
Cista voda a polka citrona a vypi.Plus natri spanky a zahlavie alpou.
Mna bolievala cele tehotenstvo. Niekedy viac inokedy menej. Kedze som nechcela uzivat ani paralen mne najviac pomohla konska mast chladiva. Natret cele celo a aj krk a hlavne na noc. Po chvili bolest ustupila
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lenka9617 Tma, ticho, studený alpový obklad, nohy trošku pozdvihnúť a snažiť sa zaspať, neboj sa ja som si tým prešla a prechádzam si každý týždeň a keď som už nemohla vydržať tak Paralen .. ale u teba keď si ešte tak skoro skús magnezko ak to neprejde siahni po paralene...