Som v 22 tyzdni tehotenstva a potrebovala by som poradit. Bolieva ma hlava dost casto a nepomaha ani paralen. Ani magnezium a ani kava.. Uz som skusala aj citronovu vodu ale bic nefunguje.
Ja som migreny nikdy nemavala a nemavam ani teraz ale pocas tehotenstva ma bolievala hlava tak ze som sa musela zavierat do tmy.bolo to hrozne.docitala som sa ze pomaha kava s citronom.ciastocne to pomohlo.
Ďakujem pekne. Za rady.. Uz ma hlava prestala boliet ale v pondelok musim ist neurologicke.. Aj tak si myalim ze mi nic neda kedze som tehotna.
@reginka3103 urcite ti nic neda, v piatok som sa od nej vratila 🙂 poradila jedine ten dolgit krem a tym potierat 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@reginka3103 Ja mam rovnaky problem, mna hlava bolieva pred tehotenstvom mavala som migreny, chodim k neurologicke, ale kedze som teraz tehotna okrem parelenu sa nesmie nic. Mne co najviac pomoze tak si celu hlavu zlejem alpou (najlepsie tou zelenou) prikrijem mikrotenovym sackom a na vrch uterákom a lahnem si. Je to parada, ked to tak prijemne chladi a ked uz mam hlavu opat horucu tak to zlejem znova. Skus mozno ti to pomoze, mne to naozaj pomaha nejako to prezit a to mavam fakt bolesti aj 4 dni v kuse, ze ani do prace nemozem ist. Este by som ti mozno odporucila dolgit krem, ten sa moze pytala som sa neurologicky, ten sa jemne vmasirovava na krk ten mi vie tiez dost pomoct. Tak vela stastia, ale uz to nejak vydrzime, ved mame polovicku za sebou :D