Bolesť hlavy a ranné tehotenstvo

25. okt 2021

Ahojte - mali ste niektorá v čase pred pozitívnym tehu testom bolesti hlavy? Alebo v rannom štádiu tehu? Mňa už asi 4tý deň bolí hlava, ale tak nejako zvláštne - neviem to popísať - také tlaky vyššie nad spánkami alebo ako to mám pomenovať.

kvetinka1797
25. okt 2021

ja som mala neskutocne migreny cely 1.trimester, ale pred pozitivnym testom urcite nie.. zacali mi vsetky priznaky az v nejakom 6tt

alexandra2468
25. okt 2021

Mňa teda tiež až po pozitívnom teste, ale tak ma bolela hlava, že som ležala na zemi a plakala 😂ale to len pár krát. Ale nepokladala by som to za príznak.

autor
25. okt 2021

Mám na teste zatiaľ ducha 🤷‍♀️ Nič mi nie je, len tá hlava 🤦‍♀️ MS čakám za 2-3 dni.

kvetinka1797
25. okt 2021

to bude najskor z pocasia.. na priznaky tehotenstva je este priskoro 😃

marticka85po
25. okt 2021

Tiez som mala 3dnovu migrenu so zvracanim. Test uz som mala pozitivny

autor
25. okt 2021

Dakujem, ja si nijako nenahovaram že by to boli príznaky ale v tomto čase ma začala bolievať hlava .. chcela som vedieť, či sa to niektorej z vás stalo a objavilo v tomto obdobi

autor
25. okt 2021

Nahováranie príznakov a … už mám dávno za sebou 🤪

ona303
25. okt 2021

Ja som to mala obidve tehotenstva, asi do začiatku 5. mesiaca. Každý druhý týždeň cca 3 daňovú bolesť hlavy 🥴🥴🥴 podľa mňa je to bežné

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre