Tehulky čo vám pomáha na strašnú bolesť chrbta, krížov. Som 35tt je to už na nevydržanie.
Hrejivý vankúš, masirovanie od manžela, lahnúť si na zem na tvrdé ale pozor ked budeš vstávať rob to cez bok , magnezium 4-5x za deň
Tehotenský pas a kineziologicky tejp na bruchu.
Tie bolesti sú ukrutne mne prestali 3 dni po pôrode. A dávala som si algasan ale tiež to dajak extra nepomahalo
To tejpovanie ti odporúčam aj ja. Ja som mala celé tehotenstvo šialené bolesti chrbta. Muž sa naučil, ako mi to má lepiť. Do konca tehotenstva sme minuli šialené množstvo tejpu, ale naozaj pomohlo 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne kedysi pomahal hrejivy balzam (konska mast - kupis v lekarni i drogerii a moze sa aj v tehotenstve). Z liekov mozes na uvolnenie magnezium. A existuje i tehotensky pas, ktory drzi brusko a odlahci chrbtu, no ten nemam odskusany.
Alebo sa daju krize aj zatejpovat, to sa tiez v tehotenstve moze. Len si to daj urobit nejakemu fyzioterapeutovi, co to robi, nie nejakemu nadsencovi, co si kupil tejpovaciu pasku v Lidli a robi to podla youtube