Bolesť brucha v 18. týždni

tinka9284
26. feb 2015

ahojte, síce som bola tento pondelok na gynde a videla som babatko, ako sa bavka, od utorka mám také divné a dost ma trápia
- tlaky, chvilu pichanie ale hlavne dosť často taku tupu - dlhotrvajucu bolest na pravej strane brucha. Citim to hlavne keď chodim, keď sedím tak je to slabučke.
Dokonca pri chodení mám taký tlak tupý v bruchu akoby som tam mala melon :D . Stretli sa sa niekedy aj vy s tým v cca 18-19 týždni ??

hodgepodge
26. feb 2015

@tinka9284 ahoj 🙂 ja mam tiez nieco take ako ty...som 17tt6d...mne sa aj zle dycha a ked chodim, akoby ma brucho tahalo k zemi, mam ho nafuknute a tlaci ma...bolesti mam tiez, raz krce, pichanie, inokedy tupu bolest, taky tlak...

seahorse27
27. feb 2015

Mala som rovnaké pocity, ale o dosť neskôr - v 28.tt a otváral sa mi krčok...takze ja by som zašla pre istotu ešte raz k dr. Tiež som bola vo štvrtok v poradni a všetko bolo ok a v pondelok už krčok na prst otvorený :/

tinka9284
autor
27. feb 2015

@seahorse27 keby sa otváral krčok, tak by som ten problém mala nepretržite aj par dni, či ? ale ja to mám skor, tak že jeden deň mam taketo stavy a druhy deň mi absolutne nič nie je... - ako napriklad aj dnes - zatial žiadne tlaky, žiadna bolesť ..iba ma dva krat pichne ako inokedy 😖

seahorse27
28. feb 2015

@tinka9284 Ja som mala najskôr bolesti po oboch stranach podbruska - bola to taka tahava a pichava bolest, bolelo ma to iba pri chodeni asi 3-4 dni, potom to prestalo. Zaroven mi zacalo tvrdnut brucho. Ked som isla po tych 3-4 dnoch na kontrolu, uz som nemala ziadne bolesti, len caste tvrdnutie a krcok bol otvoreny. U teba to nemusi nic znamenat, ale pre istotu by som sa zasla dat skontrolovat. Ja kebyze som prvorodicka, mozno by som tomu tiez nepripisovala ziadny vyznam, ale v prvom tehu som nic take nemala, preto ma to teraz vystrasilo a radsej som isla k dr. a odtial rovno do nemocnice. Dufam, ze u teba to bude ok 🙂

magic08
28. feb 2015

@tinka9284 netvrdne ti brusko?

seahorse27
28. feb 2015

ten tupy tlak a tazoba v bruchu je podla mna tvrdnutie...

nanervy_2
28. feb 2015

tiez ma bolievalo tak 16tom, gynekolog mi povedal ze pokial to nie je dole ako pred menzesom malo by to byt ok. a ze mam brat doplnky magnezia. odledy doplnam, nemala som ziadne bolesti uz, aj ked prichadzali, dam si magnezium a prejde to...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre