Ahojte mamičky mám nezvyčajnú otázku, za 1 trimester som pribrala 2.5kg vsetci sa smeju v robote ze jakto ze uz mam brusko ☹ nakolko som nevracávala (bývalo mi obcas divno od že ma napínalo ale toť vše) ….ale mávam strašne bolesti žalúdka keď som hladná je to normálne? že ani niesom pažrava že chcem papať stale že mam chute velké ale príklad jem 3x za den a musím jesť aj vnoci lebo odhladu mam strašne kŕče a nepomaha keď zjem ze 2-3 piškoty. jedávam normálne cez deň žiadne mini porcie… pred tehu som hladná mohla byt ešte hodinu aj kym neco zjem a teraz musím hneď jesť lebo je mi to doslova neprijemné…. som divná? alebo je niečo v neporiadku? inak klasika nafuknute creva stále na wc kazdy druhy den ale zapchu nemám…
@snehulak77 ja tiež úplne rovnako 🤣
Mne sa takéto stavy striedali s úplnou nechuťou, do 14.tt, ale zatiaľ som nič nepribrala, schudla som 3kg, ale podľa mňa tá váha je u každého individuálna. Stavy hladu ,ktoré máš, sú úplne normálne. Veľa zdravia
Je to normálne. 😉 To bruško je len nafúknuté.
Neviem fakt, akych mas kolegov, ale moji su s bruska nadseny, silna zavist vsade u zien, pretoze su to skoro vsetko cinanky a maly sa ma narodit v roku draka a este chlapec 😂 Kasli na to, zeny priberaju individualne, my sme dnes 20+0 a zatial 3-3,5 kila hore, na konci to bude 8-12 kil ako pri ostatnych detoch, nejako si nefandim... brusko je obrovske, prsia tiez, vyzeram, ze som na rozpadnutie uz teraz, to bude este vesele najblizsie mesiace 😂
@anjelicek26 vela zdravia a síl
@nikolia99 to je uplne normálne zaciatky som mala aj ja také iste. + ešte únava do toho ked som sa najedla zaspavala som doslova postojačky. Pre mňa boli tie začiatky uplne najhoršie z celého tehotenstva. Vtedy som sa vedela prežrať donemoty miešala som sladké s kyslým slané, mastné...potom mi bolo zle zle zleee.... ale to prejde neboj . A kolegovia asi závidia to bruško, ešte som nepočula že by sa normálny človek z toho smial ... chorý ľudia nevšímaj si ich...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala toto isté, že som pribrala už na začiatku, lebo som stále potrebovala jesť. Bolo mi zle, ak som mala trochu prázdny žalúdok. Ale tak ja nenávidím zvracanie, takže toto bolo lepšie 😁