Ahoj , som v 28 tt a od večera má boli brucho na pravo. Boli to v sede, ľahu, to je jedno . Nemôžem si vysmrkat nos ,aj keď sa zhlboka nadychnem boli to viac . Mali ste to niekto ?
@zuzuliennka1 a môže to byt teda tak intenzívna bolesť ? Že sa nemôžem ani vystrieť , vlastne akýkoľvek pohyb mi robí problém ale najviac sa zohnúť alebo vystrieť . Tak chodím ako starena
@mim987 teoreticky môže, mňa potom celý čas neskutočne bolel pravý bok. Kým sa syn otočil, ležal priečne a hlavičku mal napravo, stále som to cítila
a slepé črevo? to je na pravo a bolesť je intenzívna..
@zuzuliennka1 Presne tak je aj moja tam uložená . Ďakujem pekne, ukludnila si ma . Nejdem teda robiť paniku zatiaľ 😅
@mim987 vies si tam babatko asi aj nahmatat vsak?
@zuzuliennka1 noo je to bruško tvrdšie na tej pravej strane
@mim987 to moze byt hlavička 🙂 mala som to rovnako
@mauduska áno , pomýlila som sa , vďaka . No budem sa sledovať a snáď to nebude nič vážne , mam staršie dietko v posteli tak sa mi nedá behať po pohotovostiach len tak pre istotu . Počkám , snáď to je len tou čudnou polohou bábätka , syn bol dole hlavou pekne uz v tomto tt určite ale dcéra sa tam rozťahuje akosi moc a priečne . A možno sa snaží Zrovna otočiť , dúfam 😅
@zuzuliennka1 ďakujem moc ❤️ Normálne mi je lepšie ako si má ukludnila
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mim987 je to normálne, rozťahuje sa maternica a väz na pravej strane je kratší, preto to “viac ťahá”, viac bolí na pravej strane