Ahojte baby....bolesti brucha mavam dost casto pocas celeho tehu...som 25tt, a predvcerom som citila pichanie v pravom boku ale az take ze sa mi nedalo poriadne sediet stat nic.....vcera poobedie to iste a plus som mala pocit akoby som mala zacat menstruaciu....najvacsie obavy vsak mam kvoli malemu pretoze som ho citila naposledy vcera rano....a to sa vzdy ozyva ked sa ide spat a vstavame....vtedy je aktivny velmi....dalsia vec, ktoru neviem ako riesit je tvrdnutie brucha....neviem ako identifikovat ci mi brucho tvrdne alebo nie pretoze ho mam skoro vzdy tvrde uplne ako skala....aj ked lezim tak vstrede taky tvrdy pasik vydureny...maminy som sa tiez pytala ze co znamena ked mam tvrde brucho a ked mi chytila tak mi povedala ze moje brucho je tvrde...a je take skoro stale....zajtra rano idem k lekarovi aj na test tehotenskej cukrovky ale ak ste mala niektora skusenost s niecim podobnym ukludnili by ste ma na noc urcite
Ale zajtra ideš na ogtt, a zajtra môže byť aj neskoro. Choď teraz! Radšej viackrát aj keby bolo všetko ok, než raz niečo zanedbať.
Utekaj na pohotovosť, a neseď tu pred MK! A daj nám vedieť, ako si dopadla.
Bez na pohotovost presne
dakujem baby...pisem potom co mi povedali
Píšeš, že v strede brucha citis tvrdý pasik vydureny... to nie je tvrdnutie brucha, to sa malé asi len vypuca, vyduva. Keď Ti brucho stvrdne, akoby taký kŕč je to, stvrdne Ti úplne celé brucho.
Napnute bruško som mala často aj ja. Dokonca ma aj pupok stipal.
Držím palce!!
Napíš, ako si dopadla na pohotovosti. Silno na Vás myslíme!
Okamžite pohotovosť,nikdy nevieš čo sa môže stať stojí ti zaháľanie a pochybovanie za možný malý život?Nechcem strašiť ale radšej treba ísť ozaj.
držím palce, snáď má len lenivý deň.. teraz stále necítiš?
Urcite pohotovost
Dufam ze budete v poriadku!
Synček bol lenivec v bruchu ale keď kopol tak poriadne tak snáď to aj u teba tak bude.
Urcite by som isla na pohotovost, ja som isla aj ked bol raz velmi hyperaktivny v brusku nezvycajne ako inokedy dali ma na monitor a vsetko bolo ok.
Ahojte baby...tak som uz doma...srdiecko bije, ale sono nerobili....len pozreli bitie srdiecka a vysetrili ma zo spodu...krcok mam zavrety ale krvaca mi...na to mi nedali priamo odpoved ze preco....ze je trochu naruseny...a pritom sme ani sex nemali aby som to mala z toho :( na krce si mam dat magnezium zvysit davku a zajtra k svojmu lekarovi....ich odpoved bola asi take ze aj ked sa nehybe ale bije srdiecko tak je v poriadku....156/min
Bude vsetko ok😉len sa setri ber magnezium babo je na 1mieste😉👶🍼
Ani ja nechapem preco nerobili sono :/ no doktorka ma najprv vysetrovala a ona sa aj zlakla ze som krvava a spytala sa ma ci nemala prilis drsne ruky ale necitila som ze by mala a lekar ma pozrel tiez a potom s nejakym svetielkom mi tam zasvietili a povedal ze mam naruseny krcok...idem si pospat a rano hned k lekarovi...napisem co mi povedal on
ahojte baby....prave som dosla od lekara....nepacil sa mu pristup lekarov na pohotovosti...ze ak som krvacala, museli mi zatlacit prsty prilis dnu a s tym mi mohli vyvolat aj potrat...nastastie je malicky v poriadku...vazime 630g a povedal ze lezi ritkou dole a v inej polohe a ze preto ho necitim teraz....aj tlkot srdca 156 povedal ze to je nezmysel...na krce mi dal magnezium ale 2x denne jednu tabletku takze som uz kludna 🙂
@brigushka tak neviem, ten tlkot by mohol byt, mam pocit ze dokonca je vyssi v tom veku... inak ja si davam pravidelne prestavky v praci pocas dna - presne z tohto dovodu co popisujes - ze som mala dni kedy som mala toho vela a nejak som nestihla ani vnimat ci sa drobko hybe alebo nie a potom som vecer stresovala... takze si radsej pocas dna spravim par prestavok kde sa skusam sustredit cisto len na babo - aj ked teda ja som v 27tt a uz kope silnejsie, takze aj ked robim tak citim🙂 ale v tom 25tt , hlavne ked sa otocilo nejak smerom dovnutra a tak , tak som tiez niekedy necitila😉
drzim palce aby bolo vsetko dobre, skus oddychovat viac, byt viac v pohode😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@brigushka cítila si malého naposledy včera ráno ??? v 25 týždni ?? Už dávno si mala byť na pohotovosti .