Bolesť brucha a hnačka v 22. týždni

nikol889988
3. sep 2020

Ahojte baby som v 22tt a cely den ma trapi silna bolest brucha . Tri krat ma uz prehnalo s krcami a silnymi tlakmi a bolestami. Bolesti boli take ze az ma trasilo a myslela som si ze rodim. Potom to preslo zas som cosi zjedla a repete. Teraz si davam iba bebe kekse . Od zaciatku tehnu kazde rano hnackujem ale tieto bolesti do toho ma prekvapili. Neviem ci som zjedla nieco co mi nesadlo alebo sa mam obavat. Mala sa furt hybe a kope aj ked sedim na wc. Pred tehu som mala velke problemy s crevami a rovnake bolesti brucha tiez ma az triaslo a oblieval ma pot na wc. Nezistili z coho a zo dna na den to zmizlo. Mate niekto skusenosti z takymito bolestami v tehu? dakujem

miskooo1987
3. sep 2020

@nikol889988 manželka mala niečo take, ale to bolo krátkodobé, pravdepodobne nejaká infekcia. Jedla viac-menej psiu diétu- uvarena ryža s mrkvou mierne prisolena.

havana40
3. sep 2020

Ja som to mala teraz v 34tt to som si tiez myslela ze rodim boli 4hodiny rano ked som to mala a plus vracanie. 😂 Trvalo to ale len tu jednu noc ( rano?) cez den som potom bola.na caji suchom pecive a urobila som si jednu vifonku ale to az vecer okolo 19:00 zaludok som ale mala stale na vode a brucho tiez take vselijake.... tiez si myslim ze nejaka infekcia alebo co.

hailey1
4. sep 2020

@nikol889988 hlavne dievca nedietuj s bebe keksami. Daj si cierne uhlie, vela vody a snaz sa jest normalne. Moze to byt len drazdive crevo... keby si to mala viac ako 24 hodin, tak zbehni za dr.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre