Bolesť bokov a spánok v tehotenstve

27. jan 2024

Povedzte mi ze nie som sama s takymi bolesťami bokov, bedrovych klbov a križov v noci 🙈 ked si citam pride mi ze mi to zacalo nejako skoro, baby uvadzaju 28-30.tt, ja som len 24.tt. Mali ste to niektora? Je to priserne, len sa prevalujem a neviem vobec spat 🙈 rano vstavam ubolena a nevyspata. Do toho tie zive sny 🙈😅 Mala to niektora takto skoro?

trgypadl
27. jan 2024

Ahoj😉mala som to rovnako, cca do 20 t.t. vsetko ok, po 20 sa to vsetko zlomilo.... Bolelo ma aj pretacanie v posteli, velakrat som bola hore do 3-4 hod a zaspavala nad ranom

autor
27. jan 2024

@trgypadl presne to isté mam, tiez zaspavam vacsinou okolo 4tej, ale aj tak sa stale budim…raz mi je teplo, potom zima, boli ma jeden bok, druhy, potom krize 🙈 a ostalo ti to do konca? Ci to preslo potom?

trgypadl
27. jan 2024

Ja som to mala az do pôrodu 🙈 bliziacim sa terminom sa to zhorsovalo, po 33 tyzdni som mala problem aj chodit, chodit po schodoch. Po porode sa to upravilo, problem so spankom by ani nebol, ale maly bol nespavec. Obcas ma krize, kostrc a práve bedro trapia dodnes

autor
27. jan 2024

@trgypadl no vyborne🙈😅 a skúšala si prosím aj nejaké cvičenia, prípadne fyzio a tak? 🙏

wera_ga
27. jan 2024

To je rozťahovaním väzív je to normálne a bude horšie 🙈😅 teda nechcem ťa strašiť.😂 Ja som v 36. tt a aj pretočenie ma bolí, niekedy mám pocit že mám natiahnutý sval na bruchu.. dokopaná som, bedrá ma bolia aj pri chôdzi nie len že by som sa na to budila aj v noci.. klasika nespavosť.. ale po pôrode to časom prejde, mne na to pomohlo cvičenie, posilňovanie pilates, joga.. môžeš aj teraz skúsiť tehotenskú jogu možno to bude lepšie 👍

trgypadl
27. jan 2024

Pocas tehu nie, nakolko bolo rizikove, az po porode. A jasne, ked cvicis je to omnoho lepsie😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre