Som v 36. týždni tehotenstva, ale bábätko je väčšie o 2tt. Už asi týždeň ma večer pobolieva podbruško, také slabé menštruačné kŕče. Dnes večer sme mali s manželom sex a odvtedy mám tvrdé brucho a tie kŕče sú oveľa silnejšie, ale nie sú medzi nimi žiadne intervaly, proste je to stála bolesť ako pri menzese. Zažila ste to niektorá? Čo s tým? Ani neviem ako si mám ľahnúť… poradňu mám vo štvrtok.
Ked mas bolesti bez prestávky bud zavolaj zachranku alebo nech ta manzel zobere do nemocnice.Nemusi to byt kontrakcia, lebo pri kontrakcie su prestavky hlavne ak si prvorodička to trva dobrych par hodin, tam môžu byt ine problemy ako abrupcia placenty ale nechcem ti malovať certa na stenu.Okamzite chodte do nemocnice a nech sa na teba pozrie lekar
@dzulli1980
@ildiko36
Och tak teraz ste ma vystrašili veru 🙈 som druhorodička, takéto MS bolesti si pamätám keď sa mi rozbiehal prvý pôrod, ale teba boli to intervaly s prestávkami, nie takáto bolesť vkuse..
sice od sexu prešla necelá hodinka tak neviem či este chvíľu počkať či sa to ukľudní.. mohlo by mi na to pomôcť magnezium? Išla by som asi do nemocnice aj hneď ale mám dvojročného doma už spinká 🙈
Nečakaj, keď bez prestavky to boli radsej chod, treba hned Ctg, ci maš kontrakcie, ked sa nadhodou odlúcí placenta tam moze isť o zivot tvojho babetka.Nechcem ťa vystrašiť ale pri kontrakcie su pauzy..
Radsej mať istotu a zbytočne isť do nemocnice ako potom lutovať
Daj vedieť čo ti povedali, ja nejdem ešte spať, drzim ti palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som takto mala, už som bola v 38tt ... išla som na pohotovosť, už ma nechali v nemocnici ... na ďalší deň robili sekciu ... dcéra sa tlačila von, no mala dvakrát omotanú pupočnú šnúru okolo krku, ja úzke pôrodné cesty, žiadne kontrakcie ... do konca života im za to, že ma neodbili, budem vďačná ... dcéra by sa zrejme zadusila ... ja osobne by som išla na pohotovosť ... radšej zbytočne ako si potom niečo vyčítať.