Bolesť a výtok v 5. týždni

babo12
3. apr 2017

Dobrý deň, chcem sa spytat ohladom bolesti pod bruškom som v 5 tt a mam krče ako pri menštruacii ale nie cely den a netrva to dlho, ešte k tomu mam vytok taky bielo žlty a uživam aj tabletky na podporu tehu ale len jeden den ich mam zatiaľ, a mam trocha strach. Ďakujem 🙂

anieli_1
3. apr 2017

@babo12 tie kŕče sú v poriadku. Keby príde spinenie alebo krv tak vtedy k dr....

sunny8
3. apr 2017

Ja som tiez mala take menstruacne bolesti prve dva mesiace cize nie dlho odkedy som zistila ze som tehu ... Hlavne pred tym ako mi mal dojst podla kalendara menstruacia tyzden pred nou tyzden kedy som ju mala mat a tyzden co som mala mat po nej ma to bolelo tak intenzivnejsie tie tri tyzdne ale inak tk fakt do tych dvoch mesiacov parkrat za den

iwka678
3. apr 2017

no ja som v 22tt a sem tam ich mam este stale...to sa maternica roztahuje je to normalne.ked to nieje intenzivne a dlhotrvajuce.a vytok je v poriadku ak ti nejak extremne nepachne.vytok taky riedky vodnaty moze byt problem lebo ti moze odtekat plodova voda

babo12
autor
6. apr 2017

Ďakujem pekne 🙂 a ešte že mám také nevolnosti a ja strašne zle znašam ked ma boli brucho a je mi na grc :D som taka precitlivená, viem že to musim vydržať no či nemate niake skusenosti čo by pomohlo aspon trocha lebo študujem do prace chodim a ledva tam vydržím

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre