Bolesť a pichanie na pravej strane v podbrušku

miankass
5. júl 2021

Ahojte tehulky alebo mamičky mam na vás jednu otázku som v 15/2tt tehu mam skrátený krcok o 2cm, beriem progestenalle 2xrano a 3x večer, mávam pichanie na ľavej strane aj na pravej aj v strede kedy ako moja stará gynekologická mi povedala ze to je stahmi maternice že sa maternica roztahuje, ale dnes ráno som si všimla ze na dotyk ma boli na pravej strane na ľavej ma na dotyk neboli, len na pravej, stretla ste sa niektorá s tým? Alebo je to niečo vážnejšie? Boli to tam ako sú vaječníky alebo slepé črevo, ale nemám ani horúčky ani nič. Ďakujem za radi. Ps:menila som gynekológa a zajtra je sviatok ma zavreté tak až v pondelok viem novému zavolať tak ja len ci sa mam obávať alebo niekto to mal tiež a vie co to je, dakujem

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mayka730
5. júl 2021

@bambulienka25 no a ..tak sa pomýlila boze.;)
Áno mala som to taktiež.. určite bude všetko ôk. Zajtra sviatok neni tak určite zbehni budeš kľudnejšia;)

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miankass
autor
5. júl 2021

@mayka730 áno pomýlila,lebo som to skopírovala, zo včerajšej diskusie a zabudla som sa opraviť. Ďakujem

miankass
autor
5. júl 2021

@mayka730 a ďakujem majka za upokojenie, hneď sa cítim lepšie keď niekto mal podobne. Nemyslim to tak ze by som to priala niekomu nech to ma, ale som rada ze niesom sama co prežíva toto.

mayka730
5. júl 2021

Chápem ta..mňa strašne pichalo jedna strana druhá strana niekedy na dotyk ma tak bolelo ze som nechápala čo sa deje...a nakoniec chvalabohu všetko bolo dobre..a tiež som volala v podstate z každou "somarinou" ale tak bála som sa.. určite to bude oki nestresuj

luciakardosova
24. júl 2021

@bambulienka25, 🤦🤦🤦🤦

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miankass
autor
24. júl 2021

@bambulienka25 že úplne nepodstatne veci riešiš 🙈🙉😂😂😂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre