Ahojte, som v 25 tt a pri chôdzi ma bolí členok ale iba na pravej nohe. Opuchnutý ho mám ale iba trošku, všeobecný mi dal Reparil gél, ktorý ale nie je dobré používať dlhodobo a neviem či mám ísť ak ku svojej doktorke. Máte niektorá s takým to niečím skúsenosti ? ďakujem
@tomasko27 , ako pokiaľ som celý deň doma tak sa to nejako dá vydržať, ale napr. dnes ráno bolo v pohode ale išla som pešo do obchodu a v polovici cesty ma to až tak pichať začalo som si myslela že ani nedojdem domov, a už ma to bolí aj ked si na to pritlačím čo ma pred tým nebolelo. Večer to mám viac opuchnuté ako ráno ale zase opuch tam nie je nejaký veľký.
@klarissa25 Choď určite k lekárke, na čo čakať.
Chcela som počkať až kým pôjdem na poradňu ale to idem až v apríly a ta noha sa nezlepšuje ani po tom gély tak pôjdem určite zajtra, ďakujem vám 🙂
Dnes som bola u obvodného ktorý ma poslal na chirurgiu, kde sa mi na to pozrel doktor, dal mi tam octanový krém naviazal, Lioton gel, a vínové zábaly a že mam prísť za týždeň....Dúfam že to prejde
@klarissa25 ahoj Ja by som ti odporucila používať fortiven a v tvojom pripade asi aj ked uz nebudes tehotna Ja som ho pouzivala pocas tehotenstva a aj teraz lebo citim nohu ze boli Su to tablety a mne pomahaju velmi noha nepuchne neboli
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@klarissa25 Ahoj.A mas ho stale rovnaky alebo rano mensi a cez den a do vecera je vacsi?Mas to len v clenku a je to teple?Mne takto zacala tromboza v tehotenstve.Mala som to len na jednom clenku opuch a bolest,sla som na pohotovost,spravili sono a upchata zila zrazeninou.Tak som lezala v nemocnici a dostavala injekcie fraxiparin