Bolel aj vás mechúr v 35. týždni?

kamanima
11. mar 2014

bolesť, rezanie mechúra, permanentný pocit na močenie, malé množstvo vylúčeného moču, bez bolestí pri močení

sarinka123
11. mar 2014

Daj si vysetrit moc, ci nemas prechladnutie - zapal.
Mechur ma nebolel. Pri konci tehotenstva mozes mat viac
nutkanie na cikanie, lebo babo tlaci na mechur, ale rezane, stipanie
palciva bolest skor signalizuje zapal

hanelka1
11. mar 2014

ahoj, ano moze to byt, aj ja to mam, som v 36.tt a aj pri prvom babe som to mavala od 28.tt, tiez som si myslela ze su to mocaky. babo mas v polohe, ze ti hlavickou nalieha na mechur (mas ho v klenbe-nepovedala ti mudr. ze mas prednu klenbu vyklenutu?)a to ta stipe. ak by si mala zapal, tak pri moceni by ta to stipalo, palilo, pripadne pri vytlaceni poslednej kvapky by si mala stipanie a palenie. ja mavam to pichanie-stipanie len obcas, niekedy citim ako sa babo sponuje a vtedy to riadne zapicha na mechuri. povedz urcite o tom lekarke, ale osobne si nemyslim, ze mas zapal. okrem toho je jasne ze babo je uz tazke a tlaci na moc. mechur, preto uz po salke vody musis ist, aj tlak mocu sa meni v suvislosti s uplne inym postavenim svalov, organov a kadecoho v malej panve.okrem toho aj tak by si musela mat cievkovany moc pri objektivnom vysetreni. ale podla toho co pises suvisi to s polohou babatka, neboj!este ma napadlo-vyskusaj si podlozit panvu a nohy dohora-podloz si matrac, ak to prestane stipat, tak je jasne, ze ti tam babo naliehalo a takto si ho kusok zosunula smerom k zaludku.drzim palceky, uz to mame za par🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre