Ahojte, už niekoľko rokov mám pokazenú stoličku šestku, viacero zubárov mi ju už látalo a opravovalo, dlho ma odhovárali od trhania, pretože vedľajšia päťka je mliečna, vraj by o chvíľu letela aj tá, tak stále ten zub len zachraňovali, až je nakoniec v takom stave, že ho drží pokope len plomba. Tá posledná perfektne držala rok, ale ja krava som si na Vianoce fajnovo zahryzla do arašidu a len brutálne prasknutie som počula a odvtedy zub nonstop bolí + mám boľavé a dosť opuchnuté aj ďasno. Môže tam byť aj zápal? Bojím sa trhania, po každom trhaní som týždeň žila na Flectore, čo teraz, samozrejme, nemôžem, ale zároveň sa bojím zápalu, čo je ešte horšie pre bábätko. Vraj ani ATB nemôžem, no proste neviem, čo teraz. Trhať, či čakať, že opuch sa zmierni? Vďaka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, tak ja by som šla rovno k zubárovi a podľa neho. Tu ťažko radiť. Ale ATB v tehotenstve môžeš - minimálne Zinnat. Ja som ho užívala nonstop prvé 4 mesiace tehotenstva a v pohode.