Ahojte, som uz na konci 3.trimestra a na lavom prsniku mam take bolave miesto. Nepovedala by som, ze je to nejaka hrcka, len ked si to miesto stlacim, tak to boli. Niekedy to boli aj same od seba, ale nie silno. Bojim sa, ci by to nemohla byt rakovina. Nemali ste alebo nemate tiez nieco take pocas tehotenstva, mohlo by to suvisiet s nim?
@annyq myslim, ze v tehotenstve to moze byt problem nejako neinvazivne diagnostikovat. Ale chod k lekarovi a nech ti spravia biopsiu, nenechaj sa odradit. Podla mna to je len nejaka zdurena zlaza z hormonov, ale nenechavaj to tak. Rakovina prsnika ma jednu z najlepsich prognoz, ak sa zachyti vcas.
@lindusss2016
@bosoriak
@ladenka4 Dakujem za odpovede...a to mam ist k svojej obvodnej alebo to spomenut na poradni?
Na poradni
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@annyq
Ahoj mna zas boli pod pazuchou akoby, aj si tam nieco malinke hmatam. Bola dom aj na.sone (tiez v 3.trimestri) nebolo tam nic vidiet. Mozno by si aj ty mala ist ore pokoj svojej duse.