Ahojte
Pred 13 rokmi mi laparoskopicky operovali cystu na vajecniku. Malé jazvy mi nijako v prvom tehotenstve neprekážali . Ale teraz keď som tehotná znova aktuálne 38 tt ma neskutočne tie miesta bolia . Do dnešného dňa len jedna strana ale dnes kŕčovita tahavá bolesť aj ma druhej strane brucha.
Máte podobnú skúsenosť s jazvami v tehotenstve ?
@trgypadl ahoj . Skúsila som sprchu ale ten kŕč mám proste stále nedokázala som sa ani obliecť . Poradňu mám až budúci piatok uvidím aká bude noc
Či to nebude aj tým že som vysadila magnerot
Moze byt aj vysadenim, alebo moze byt aj začínajúci porod. Preco si vysadila?
@trgypadl doktor kázal . Pred týždňom v stredu som mala poradňu . Do vtedy som užívala 3x1 tabletku denne . Povedal nech už neužívam lebo ešte v apríli ma budú naháňať nech porodim
Ale dala som si teraz jednu od vtedy ležím s vyzerá že to prešlo
Mg je fajn vysadzat postupne, aj keby si uzivala magnezium do porodu neovplyvni ho. Ak je porod rozbehnuty nezastavis ho. Ak sa da odychni si 💞
@trgypadl ďakujem 🫶🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ano mam, ja som mala mini jazvu na pupku po lps. Myslela som, ze mi pupok vystreli. Ak sa Ti cokolvek nezda konzultuj na poradni