Bol to potrat?

dievcazke
11. nov 2016

Ahojte. Robila som si digitalny test a som v 2-3 tyzdni tehu. Dnes som dostala menzes a ako som sla vecer ma wc tak zo mna vysiel ako keby kusok neviem coho ani..bojim sa ci to nebol nahodov tichy potrat. :(

dievcazke
autor
11. nov 2016

Bolo to o dost vacsie ako obvykle..takze neviem ci to mohla byt zrazenina

sevcikovaanna
11. nov 2016

Bezkaj na pohotovost ...ja som krvacala a nebol to potrat...potratila som až v 20tt

dievcazke
autor
11. nov 2016

Nikto o tom este nevie. Som na navsteve u rodicoch :/ co mi pomozu na pohotovosti? :( co sa ma stat stane sa ..to tvrdim stale

sevcikovaanna
11. nov 2016

Mne dali lieky polezala som si v nemocnici a preslo to ..potom lekárka odkladala podšitie a bum...a teraz mam samé problém kvôli tomu

prasiatko30
11. nov 2016

Mohol byt - pokial nebudes nejako krvacat prudom tak ani na pohotovost nemusis ist - tieto velmi skore pptraty su dost caste

dievcazke
autor
11. nov 2016

A za aku dobu sa mozme pokusat o, babo? :(

dievcazke
autor
11. nov 2016

A za aku dobu sa mozme pokusat o, babo? :( nechcem to zazit este raz :(

mariamay
11. nov 2016

Najlepsie hned dalsi mesiac, skutocne.

dievcazke
autor
11. nov 2016

Ale nie je to iste ze to bol potrat nie? Mohlo ist len o krvnu zrazeninu ktora sa tam ,,zahniezdila"'a vysla von az teraz nie? Menzes mi meskal cca 2-3tyzdne

letyssia
11. nov 2016

Ja som takto tiež potratila ☹ najprv má začalo po bolievat pod brušku ako pri menstruacii A potom to prišlo začala som krvacat A s krvácanim išlo všetko zomna von krvacala som celú noc ☹ bolo to hrozné ☹ je tomu pol rok A cakam bábätko znovu 🙂

nivea777
11. nov 2016

@dievcazke ked ti skonci MS tak si po par dnoch sprav test.. uvidis aky bude..podla toho zistis ci si potratila alebo nie

rebellefleur
11. nov 2016

Nechápem..test ti ukázal tehotenstvo, dostala si menzes, niečo z teba vyšlo von a namiesto toho aby si šla na pohotovost, tak sedis u rodičov a dáš otázku na koňovi, či ide o potrat? Wtf? 🙈🙈

monika026
11. nov 2016

ja som prve dva mesiace tehotenstva mala menstruaciu a treti som dva dni velmi krvacala a az potom som robila test a to som uz bola v 6.mesiaci a myslela som druhy alebo treti mesiac 😉 drzim palce

mamutka
11. nov 2016

@rebellefleur na tej pohotovosti lokalnej asi vela nezachrania v tomto pripade. Akurat na nu pozru akoze "dostala kramy a tvrdi, ze podla nejakeho pochybneho testu bola tehotna". Asi jej je blbe teraz vystrasit rodicov tym, ze si pojde odsediet noc na pohotovost, ked nikto nic nevie, len podla nej je v 2.tyzdni

inka04
11. nov 2016

Tiez si myslim, ze ist na pohotovost je zbytocne, pokial nemala potvrdene tehotenstvo lekarom, nikto sa nou nebude zaoberat. Aj mne sa to stalo, nikam som nesla a ked som nasledne o 3 mesiace otehotnela a hovorila o tomto lekarovi, ani to nekomentoval, povazoval to za uplne nepodstatne a nepovazoval to ani za tehotenstvo a potrat.

nivea777
11. nov 2016

@mamutka v 2tt urcite nie je.. ona to zle napisala.. napisala ze jej digi ukazala 2-3 tt,to znamena 4tt-5tt

nivea777
11. nov 2016

@inka04 toto nie je az tak pravda..ja som nemala potvrdene tehu a na pohotovosti ma pozreli a boli velmi mili dokonca

enusamt
11. nov 2016

@dievcazke zvyčajne sa tomu zvykne vravieť biochemické tehotenstvo.. čiže ranný potrat.. ale to vyšiel iba kúsok z teba? išlo ešte niečo z teba? kúsky alebo krv? a ešte stále ide ?
u nás v rodine bol taký prípad, že tehotná švagriná išla na záchod ... zabolelo ju a niečo vyšlo z nej.. a keď išla na kontrolu, tak jej nevedeli povedať čo to mohlo byť, keďže bábo bolo v pohode na svojom mieste 🙂

mamutka
11. nov 2016

@nivea777 no, kazdopadne dufam, ze je vsetko OK. Len si myslim, ze si v tejto situacii za vahanie ist ci neist na pohotovost nezasluzila byt splachnuta, ze co hlada na koni, chapes

ukulela
11. nov 2016

@dievcazke ak ti nemzes meska 2-3 tyzdne, tak si (pri 4tyzdnovom cykle) v 6tom az 7 mom tyzdni. to by som isla na pohotovost, nech pozru. ak by to aj bol potrat, treba potom pozriet, ci sa maternica vycistila sama.
ja som takto potratila v 6tom tyzdni. nemuslea som ist ani na cistenie do nemocnice. je to normalne, nemaj z toho ziadnu traumu, ak by to aj bolo ono. velazien potrati ano nevie,ze je v tom, mysli si, ze jej tyzden meska a potom dojde ...
ja ti drzim palce, nech vsetko dobre dopadne, resp nech sa podari neskor. ak by to bol potrat, tak odporucam pri snazeni inofolic a kyselinu listovu. mne po potrate pomohli.

sibalka21
12. nov 2016

@dievcazke krvna zrazenina nema v tehotenstve co robit, znamena to ze sa ti odlupuje sliznica a to znamena ze plod sa zle prichytil a neudrzal sa .... si v nizkom stadiu tehotenstva cize je celkom caste ze menzes meska aj 2-3 tyzdne a nakoniec pride, hovori sa tomu biochemicke tehotenstvo... Ak budes krvacat velmi tak bohuzial babo odchadza, ak mas slaby menzes, resp. spinenie alebo slabunke krvacanie tak to nemusi nic znamenat

lulu_2323
12. nov 2016

@dievcazke ahoj ja by som na tvojom mieste urcite na pohotovost isla povedala by som ze som tehotna ze test bol pozitivny ze mi meskal menzes 2 tyzdne a ze som zacala krvacat urcite by ta pozreli myslim si ze ak sa to da zachranit tak by ti urcite dali nejake lieky a ty by si aspon mala dusu na mieste ze si pre to babatko spravila vsetko co si mohla urcite by ta mal doktor pozriet

dievcazke
autor
12. nov 2016

Neviem ako u vas na Slovensku ale u nas v Rakusku maju top tehotensky test a je na 100% ucinny. Ukazalo mi ze som v medzi 2 a 3 tyzdnom tehotenstva..!!!

dievcazke
autor
12. nov 2016

Ja som volala na gyndu a tam mi povedali ze vela zien krvaca a ze to nie je nic zle. Tak neviem..termin mam az 22. :/ skor ma nevezmu..

nivea777
12. nov 2016

@dievcazke ten test ti ukazal ze si realne 2 az3 tyzdne tehotna,cize vajicko je uhniezdene 2-3 tyzdne.. to v kolkom tt si sa rata od poslednej ms..cize ked digi ukazal 2-3 tak si v 4-5 tyzdni tehotenstva

nivea777
12. nov 2016

@dievcazke samozrejme pri 28 dnovom cykle

ukulela
12. nov 2016

@dievcazke u nas na slovensku /neviem, ako v rakusku/ sa tyzdne tehotenstva rataju od zaciatku poslednej menstruacie. tehotenstvo potom trva 40 tyzdnov. rata sa to preto, lebo sa vtedy zacina novy cyklus, uvolnuje sa vajicko. preto 2 tyzden je vlastne ovulacia a 4 tyzden vychadza na termin meskania menstruacie. takze ak kramy meskaju 2-3 tyzdne tak na slovensku si v 6 om tyzdni . a aj na slovensku mame top tehotenske testy.
rata sa b rakusku tehotenstvo inac? rataju 40, alebo 38 tyzdnov?
len tak - daj si tehoteneku kalkulacku nejaku, tam ked zadas termin poslednej ms ti vyhodi tyzden tehotenstva.pochybujem, ze to bude 2.

nivea777
12. nov 2016

@ukulela jej ukazal digi 2-3 cize by mala byt 4-5tt..

ukulela
12. nov 2016

@nivea777 ale pise v komente aj to, ze jej menzes jej meska 2-3 tyzdne.testovala sa zrejme skor a aktualne jej ms mesta 3 tyzdne.

sibalka21
12. nov 2016

ak ti digi test ukazal 2-3tt tak si v 4-5tt... nechapem tie vykricniky... Ocividne sa do toho moc nerozumies tak si nechaj poradit a citaj co ti piseme... Keby si medzi 2-3tt tak urcite by si este ani nevedela ze si tehotna!!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre