Ahojte. Robila som si digitalny test a som v 2-3 tyzdni tehu. Dnes som dostala menzes a ako som sla vecer ma wc tak zo mna vysiel ako keby kusok neviem coho ani..bojim sa ci to nebol nahodov tichy potrat. :(
Bezkaj na pohotovost ...ja som krvacala a nebol to potrat...potratila som až v 20tt
Nikto o tom este nevie. Som na navsteve u rodicoch :/ co mi pomozu na pohotovosti? :( co sa ma stat stane sa ..to tvrdim stale
Mne dali lieky polezala som si v nemocnici a preslo to ..potom lekárka odkladala podšitie a bum...a teraz mam samé problém kvôli tomu
Mohol byt - pokial nebudes nejako krvacat prudom tak ani na pohotovost nemusis ist - tieto velmi skore pptraty su dost caste
A za aku dobu sa mozme pokusat o, babo? :(
A za aku dobu sa mozme pokusat o, babo? :( nechcem to zazit este raz :(
Najlepsie hned dalsi mesiac, skutocne.
Ale nie je to iste ze to bol potrat nie? Mohlo ist len o krvnu zrazeninu ktora sa tam ,,zahniezdila"'a vysla von az teraz nie? Menzes mi meskal cca 2-3tyzdne
Ja som takto tiež potratila ☹ najprv má začalo po bolievat pod brušku ako pri menstruacii A potom to prišlo začala som krvacat A s krvácanim išlo všetko zomna von krvacala som celú noc ☹ bolo to hrozné ☹ je tomu pol rok A cakam bábätko znovu 🙂
Nechápem..test ti ukázal tehotenstvo, dostala si menzes, niečo z teba vyšlo von a namiesto toho aby si šla na pohotovost, tak sedis u rodičov a dáš otázku na koňovi, či ide o potrat? Wtf? 🙈🙈
ja som prve dva mesiace tehotenstva mala menstruaciu a treti som dva dni velmi krvacala a az potom som robila test a to som uz bola v 6.mesiaci a myslela som druhy alebo treti mesiac 😉 drzim palce
@rebellefleur na tej pohotovosti lokalnej asi vela nezachrania v tomto pripade. Akurat na nu pozru akoze "dostala kramy a tvrdi, ze podla nejakeho pochybneho testu bola tehotna". Asi jej je blbe teraz vystrasit rodicov tym, ze si pojde odsediet noc na pohotovost, ked nikto nic nevie, len podla nej je v 2.tyzdni
Tiez si myslim, ze ist na pohotovost je zbytocne, pokial nemala potvrdene tehotenstvo lekarom, nikto sa nou nebude zaoberat. Aj mne sa to stalo, nikam som nesla a ked som nasledne o 3 mesiace otehotnela a hovorila o tomto lekarovi, ani to nekomentoval, povazoval to za uplne nepodstatne a nepovazoval to ani za tehotenstvo a potrat.
@dievcazke zvyčajne sa tomu zvykne vravieť biochemické tehotenstvo.. čiže ranný potrat.. ale to vyšiel iba kúsok z teba? išlo ešte niečo z teba? kúsky alebo krv? a ešte stále ide ?
u nás v rodine bol taký prípad, že tehotná švagriná išla na záchod ... zabolelo ju a niečo vyšlo z nej.. a keď išla na kontrolu, tak jej nevedeli povedať čo to mohlo byť, keďže bábo bolo v pohode na svojom mieste 🙂
@dievcazke ak ti nemzes meska 2-3 tyzdne, tak si (pri 4tyzdnovom cykle) v 6tom az 7 mom tyzdni. to by som isla na pohotovost, nech pozru. ak by to aj bol potrat, treba potom pozriet, ci sa maternica vycistila sama.
ja som takto potratila v 6tom tyzdni. nemuslea som ist ani na cistenie do nemocnice. je to normalne, nemaj z toho ziadnu traumu, ak by to aj bolo ono. velazien potrati ano nevie,ze je v tom, mysli si, ze jej tyzden meska a potom dojde ...
ja ti drzim palce, nech vsetko dobre dopadne, resp nech sa podari neskor. ak by to bol potrat, tak odporucam pri snazeni inofolic a kyselinu listovu. mne po potrate pomohli.
@dievcazke krvna zrazenina nema v tehotenstve co robit, znamena to ze sa ti odlupuje sliznica a to znamena ze plod sa zle prichytil a neudrzal sa .... si v nizkom stadiu tehotenstva cize je celkom caste ze menzes meska aj 2-3 tyzdne a nakoniec pride, hovori sa tomu biochemicke tehotenstvo... Ak budes krvacat velmi tak bohuzial babo odchadza, ak mas slaby menzes, resp. spinenie alebo slabunke krvacanie tak to nemusi nic znamenat
@dievcazke ahoj ja by som na tvojom mieste urcite na pohotovost isla povedala by som ze som tehotna ze test bol pozitivny ze mi meskal menzes 2 tyzdne a ze som zacala krvacat urcite by ta pozreli myslim si ze ak sa to da zachranit tak by ti urcite dali nejake lieky a ty by si aspon mala dusu na mieste ze si pre to babatko spravila vsetko co si mohla urcite by ta mal doktor pozriet
Neviem ako u vas na Slovensku ale u nas v Rakusku maju top tehotensky test a je na 100% ucinny. Ukazalo mi ze som v medzi 2 a 3 tyzdnom tehotenstva..!!!
Ja som volala na gyndu a tam mi povedali ze vela zien krvaca a ze to nie je nic zle. Tak neviem..termin mam az 22. :/ skor ma nevezmu..
@dievcazke u nas na slovensku /neviem, ako v rakusku/ sa tyzdne tehotenstva rataju od zaciatku poslednej menstruacie. tehotenstvo potom trva 40 tyzdnov. rata sa to preto, lebo sa vtedy zacina novy cyklus, uvolnuje sa vajicko. preto 2 tyzden je vlastne ovulacia a 4 tyzden vychadza na termin meskania menstruacie. takze ak kramy meskaju 2-3 tyzdne tak na slovensku si v 6 om tyzdni . a aj na slovensku mame top tehotenske testy.
rata sa b rakusku tehotenstvo inac? rataju 40, alebo 38 tyzdnov?
len tak - daj si tehoteneku kalkulacku nejaku, tam ked zadas termin poslednej ms ti vyhodi tyzden tehotenstva.pochybujem, ze to bude 2.
ak ti digi test ukazal 2-3tt tak si v 4-5tt... nechapem tie vykricniky... Ocividne sa do toho moc nerozumies tak si nechaj poradit a citaj co ti piseme... Keby si medzi 2-3tt tak urcite by si este ani nevedela ze si tehotna!!!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bolo to o dost vacsie ako obvykle..takze neviem ci to mohla byt zrazenina