Bojím sa, že to bude biochemické tehotenstvo

2. sep 2023

Ahojte, viem že podobných tém je veľa, a nemyslela som si že ja budem ďalšia.
Základné informácie - posledná MS 17.7.... 20.8. vyšiel prvý pozitívny test. Môj gynekológ ma dovolenku bez zastupovania, takže dnes 02.09. som stále nebola u lekára. Pred týždňom som začala spinit do hneda, žiadna čerstvá krv. Včera a dnes je už cervensia, pripomína to menštruáciu. Bolesti nemam. Mala by som byť v 6 týždni, možno v 5 ak bola ovulácia posunutá. Idem sa zblaznit z toho že neviem čo sa deje, dnes som sa otestovala znova a čiarka sa mi zdá slabá.
Prosím čo poviete? Myslíte že môže ísť o biochemické ? Alebo to by už čiarka bola ešte slabšia ? Ak naopak je všetko v poriadku, nebola by čiarka silnejsia? Idem sa zblaznit, ešte musím vydržať do utorka tak hladam pomoc aj tu.

Ďakujem za každý názor.

gabym
2. sep 2023

Môže byť všetko v poriadku, ale môže ísť aj o biochemické tehotenstvo. Žiaľ, musíš len počkať. Nevieš to nijak ovplyvniť :( ale viem ako sa cítiš. Pre mňa bol celý prvý trimester jeden veľký strach. Aby bolo všetko v poriadku. Držím palce 🍀

nikiki29
2. sep 2023

Choď na pohotovosť keď špiníš. Ja už by som tam bola včera, keď začala byť červenšia...

martul
2. sep 2023

Ja by som išla na pohotovosť, možno je to ešte tam, lieky na udržanie pomôžu. Určite by som chcela vedieť výsledok nech je akýkoľvek ako nevedieť a čakať, dokedy...

autor
2. sep 2023

@nikiki29 @martul a to sa reálne s takýmito prípadmi chodi na pohotovosť aj keď lekár ešte tehotenstvo nepotvrdil? Čakala by som že ma otočia..

nikiki29
2. sep 2023

Na to tá pohotovosť je. Veď im povieš, že testy sú pozitívne, doktor má dovolenku, oni ťa skontrolujú... a dajú lieky ak ešte nie je neskoro.

martul
2. sep 2023

Samozrejme, už by som tam včera bola. Veď ide o jeho život, to je dosť dostačujúce.

gabym
2. sep 2023

Ja som bola so špinením na pohotovosti.. Asi v 5 týždni.. Dr bola veľmi nepríjemná že čo chcem v takom skorom štádiu aby tam videla... Mne bolo vtedy jedno že sa správala ako krava. Odporučila ascorutin a môj dr potom progestenalle na udržanie... Týmto len chcem povedať, že ak tam pôjdeš a budú na teba hnusný nenechaj sa odbiť.. Si tam kvôli bábätku

lalala94
2. sep 2023

Úprimne, mám za sebou dve biochemické tehotenstvá, priebeh aj čiarka rovnaké ako u teba. Na pohotovosť som nikdy nešla aj keď som si v oboch prípadoch nebola nikdy istá, čo sa deje. Ono 1. trimester je hop alebo trop. Čo je silné a zdravé, to sa udrží, čo nie, to odíde samo. Ak teraz potratíš, s najväčšou pravdepodobnosťou sa to neuchytilo dobre alebo je choré a bude lepšie, ak to odíde samo v tomto skorom štádiu. Ja som sa prestala úplne upínať na tieto prvé týždne a tešiť sa. Držím palce, možno motyka vystrelí a dopadne to dobre.

linda5678
2. sep 2023

Ja som bola na pohotovosti presne s takymto niecim a tiez cca v 5 tyzdni. Sice test som si kontrolny uz nerobila, takze intenzitu ciarky posudit neviem. Najprv sa ma snazili odhovorit, ze tam kludne mozem byt aj 5 hodin, ale nedala som a kludne cakala. Kym este nemas tehu potvrdene lekarom, urobia ti odber krvi na hcg-az potom ta povazuju za tehotnu a ak je dostatocne vysoke (ja som mala 15.000) prezrie ta gyn, nasadi lieky atd. Cize ten odber krvi a vyhodnotenie hcg chvilu potrva-cca 2 hodiny z mojej skusenosti. Drzim velmi prsty 🤞🍀❤️

mischumischu
2. sep 2023

Ahoj,ja som na tom podobne... Hnede spinenie,bola som na pohotovosti,povedali ze to moze byt zacinajuci potrat alebo praskla cievka.Mam byt v nejakom cca 4,zacinajucom 5 tyzdni (k doktorovi idem v piatok).Nic mi na to nedali,ze to ma vyhodnotit gynekolog... Mala som aj MA aj biochemicke tento rok,takze som na nervy.Este som mala aj oneskorenu ovulaciu a mam nepravidleny cyklus takze ani tyzden neviem...

ankare
2. sep 2023

Asi pôjde o biochemické. Mala som niečo podobné. A tiež som ešte nemala tehotenstvo potvrdené. Začala som špiniť, následne krvácať, išla som na pohotovost. Dr. už tam nič nevidel. Vyčistila som sa sama.
Ja byt Tebou, idem sa dať skontrolovať.
Držím palce!

bambieblue
2. sep 2023

Pripájam sa k babám ,smer pohotovosť.Ja som bola na tom presne ako ty,pozitívne testy a u lekára som nebola a začala som takto špinit najprv ružová,hnedá a aj červená sa to striedalo a tak som šla na pohotovosť a zistili mmt

ankare
2. sep 2023

Ako sa máš? Bola si na pohotovosti?

autor
3. sep 2023

Ahojte dievčatá, hlásim sa z nemocnice 🙂dnes som išla na pohotovosť ,dali lieky na udržanie plodu a spravili vyšetrenia. Uvidíme v utorok
Ďakujem za rady, išla som sem na vás podnet

ankare
3. sep 2023

Silno držíme palce!

martul
3. sep 2023

No vidíš, super nech to zvládnete.

autor
4. sep 2023

Ahojte zase, takže bol to spontánny potrat. Ďakujem za všetky rady..

nikiki29
4. sep 2023

To je mi ľúto. Drž sa

bambieblue
4. sep 2023

To ma veľmi mrzí, viem čo prežívaš 😔 Prajem ti veľa síl

ankare
4. sep 2023

😪❤️ drž sa!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre