Ahojte, prosim vas, vie mi niekto poradit, mam nasledovny problem. Som v 20.tyzdni. Od minuleho tyzdna citim, ze nieco nie je v poriadku. Trochu som spinila, mam bolesti v podbrusku, ale to nie su take tie menstruacne bolesti! Niekde v strede cca, mozno viac napravo, obcas mam pocit, ze mi tam niekto vrazil nôž a otaca nim. Okrem toho mam bolesti chrbta, v posledne dni i bolesti po oboch stranach pod rebrami zozadu i spredu. Citim rozne.bolesti pocas tehu, to neriesim, toto je celkom ine.
Dnes som bola u lekarky, kukla pohladom odspodu, ze trochu vytok, mrkla na mimco ultrazvukom, ok, ale mna to boli nizsie, ako robila ultrazvuk.
Aj pohyby mimca teraz cítim ako cez nejaku prekazku.
Neviem, co mam teraz robit, zasa utekat k lekarke? Brala mi kultivaciu a moc, co este moze urobit? Bojim sa, ze nieco zanedbam ☹
Dakujen
@tomasko27 dakujem za odpoved. Dnes som obehala lekarov, crp negatívne, na kultivaciu a moc sa caka. Pozrel ma odspodu, krcok ok, povedal, ze kym nekrvacam alebo nemam kontrakcie, tak ho ziadne bolesti nezaujimaju. Ale tie moje sa strasne zosilneli po vysetreni, ledva som prišla domov.
Som zvedava, ako budem existovat v praci, ked to bude boliet takto, ze ani chodit, ani sediet, ani spat. Naposledy som mala takéto bolesti, ked som mala cystu na vajecniku.
No nic, uvidime ☹
@zaba22 Tak ale to povedal dost drasticky ze ho ziadne ine bolesti nezaujimaju.No ja sediet mozem len chvilku lepsie sa mi chodi a stoji ale najlepsie to je ked lezim.Ked lezim tak je babo tak vyssie ale ked sa postavim spadne dole a ma spodok tak boli a to nehovorim ked sa hybe to ho citim az uplne niekde dole ako keby slo vypadnut a je to neprijemny pocit.Ja zvyknem po vysetreni troska krvacat ale to je z krcka,to mi vzdy po vysetreni povie ze troska krvacam ale ze to je krcok a je to z toho vysetrenia.
@zaba22 ahoj, viem ze je to uz davnolen mám podobné problémy picha ma podbrusko dole v stede co ti nakoniec pomohlo ? Nebola to nejaká infekcia alebo také niečo ? Ďakujem ☺
@zaba22 ahoj, ja som v sobotu zavítala na pohotovosť s podobnými bolestami ale ja som ich mala na ľavej strane.. Tiež som ledva chodila (každý krok som cítila v bruchu) sedieť ležať nič moc 😔na pohotovosti ma pozrel od spodku a bolo všetko ok, sono bolo tiež v poriadku babo sa hybalo a nevidel žiadny problém... Po ceste domov ma napadlo ci babo nemohlo zatlačiť na nejaký nerv že by sa sekol a to spôsobilo bolesť... 🤷🤷 Dal mi magnézium keďže lieky nasadiť nechcel pretože nemal na to dôvod.. Dnes je to o trosku lepšie ale dávam si veľký pozor hlavne pri vstavani 😑inak som v 21tt
@sofinka1301 ahoj,ja mám taku pichlavu bolest úplne dole v podbrusku ale tak presne v stede a niekedy akokeby ma pichne az v posve nestretla si sa s tym ? Ja som 17 tt teraz
@katulienkaja toto je moje druhé tehu a veru nestretla 😑a u Dr si nebola?
@sofinka1301 a už ti je lepšie? Myslím,že toto všetko je úplne normálne v tehu. Teraz to už viem, ale v čase,keď to človek prežíva, je to stresujúce. Držím oalce
@zaba22 ďakujem pekne no včera to trosku povolilo a dnes je to zatiaľ ok len musím dávať pozor na pohyb a na blbý pohyb... Boli to iba keď vstávam:( áno je to stresujúce ale aspo sa bábätko už ozýva kopanim tak viem ze je ok a ja som si to všimla až keď som príspevok do písala ze to bolo v roku 2016 🤦♀️😁
@sofinka1301 nevadí, aspoň vieš,že to všetko dobre dopadlo u mňa 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zaba22 Ahoj.Tiez mavam rozne bolesti brucha.Dr mi povedala ze kazda to citi inak niektora viac ina menej.To pod rebrami zo zadu ale aj spredu mam aj ja.Zo zadu to je skor od chrbtice a spredu,viem ked som plnsia ze mi treba na velku tak ma boli brucho po stranach uplne tak skoro v boku a pod rebrami a ide to s pravej strany uplne dole az na lavu stranu stranu dole a dozadu ako je konecnik.To ked si lahnem na bok tak to tak najviac citim ked si v tych miestach pritlacim.Dost ma bolia panvove kosti a krize celkovo ma bolia dost a spodok uplne dole podbruska ale to mi tam tlaci lebo je dost dole.Ono ako babo rastie a robi si miesto tak kazdej sa tam tie organy posuvaju a ukladaju inak a zevraj aj to boli niektore no mna isto iste.No ale vsak skus este skocit k dr pre istotu.