Bodavá bolesť v pošve v 9. týždni

dominikasvince
23. jún 2021

Ahojte, už asi hodinu a pol mam krcovite bolesti v pošve. Snažím sa to predychat ale moc mi to nejde. Stretli ste sa s tým niektorá? Neviem ci mam ísť na pohotovosť alebo počkať do zajtrajšej kontroly. Ďakujem

kkovacovak
23. jún 2021

@dominikasvince ako keby ťa tam pichalo? Kŕče ako pri ms? Keď si ľahneš tak to trochu prechádza? Môže to byť len rozťahovanie maternice a malo by to vyriešiť magnézium

petus998
24. jún 2021

@dominikasvince Ahoj to si prejde snáď každá s tým neboj a ešte aj keď je k tomu bolest vaječníkov tak hruza to prejde

dominikasvince
autor
24. jún 2021

@petus998 zľakol sa aj gynekológ lebo som potratila pred 9 mesiacmi ale vravel ze Magnézium a pretrpieť to.. Lebo je to riadny extrém ani predtým som take bolesti nemala

petus998
28. jún 2021

@dominikasvince jaaj ja som 3x tehu a zakazdym v tych zaciatkoch som to mala uz to berem ok ale kedze bol tam potrat urcite by som nic neriskovala

vchvalova19
28. jún 2021

Dobrý deň asi to sem nepatrí no skúsim sa spýtať ...Mám bolesti brucha,maternice vaječníkov a podbruška ,viac ako týždeň mi mešká menzes ,cítim sa ako keby som mala ju dostať no stále nič ...tiež mám biely výtok ,viete mi prosím niekto poradiť ? Stále sa cítim hladná ,aj keď sa najem tak za chvíľu som zas hladná,nechápem...dnes ráno som si robila tehotenský test a vyšiel negatívny

dominikasvince
autor
29. jún 2021

@vchvalova19 ja som mala tieto príznaky už dva týždne pred očakávanou menštruáciou, hneď som vedela ze už nepríde. Pozitívny test som mala už 2 dni pred menštruáciou. Skúste ešte 2 dni počkať a keď aj tak bude negatívny tak už len gynekológ vám povie.

vchvalova19
29. jún 2021

@dominikasvince dobre ďakujem veľmi pekne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre