Ahojte chcem sa spytat ci je normalne ak ma zena bleduckohnedy vytok v druhom trimestri...som 21tt nic ma neboli pohyby citim...avsak na obed som si nasla na intimke taky zltobledohnedy vytok....a teraz na vecer tiez...ma niekto skusenost?
Isla by som na tvojom mieste hned na pohotovost. Nemusi to byt nic vazne ale aj moze. Ja som takto pred 8 rokmi prisla o jednovajecne dvojicky v 24+3 tt. Vecer spinenie hnede, bez bolesti. O par hodin uz som rodila. Diagnoza - Prolaps porodnych blan bez zjavnych pricin. Ja aj dvojicky sme boli dovtedy zdrave.
Ja mám presne tento problém som v 24tt od 22tt mam výtok najprv akoby ružový potom hnedý niekedy oranžový take divne.. u dr som bola asi 3x pokazde čo sa mi to zopakovalo ... povedal mi už naposledy že vsetko je v poriadku a Poliakmi mna nepojde čistá červená krv už nemám ani chodiť 🙄 vraj výtoky sú normálne aj hocijak zafarbené pokial nejde krv vsetko je v poriadku... takto má odbil ja si ho nájdem raz za čas tak raz za 3 dni raz za deň... ale mne zistili aj infekciu a dal mi atb tak neviem vraj to môže byt aj z toho a vraj ajcievka a naposledy vraj mám nejakú ranku na krčku maternice a mám viac oddychovať... tak dufam že som aspoň trochu pomohla .. pre kľud b som na tvojom mieste išla k dr nech sa vyjadri ☺️
No zeny som po dvoch potratoch a isla som dp nemocky....ukazalo sa ze su to mocove cesty...nechali si ma tu...fakt radsej neriskovat....tak mam infuzku a babenko nastastie v poriadku.
Naozaj radsej nic neriskovat ako vravite
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lyduska13 Nebolo to po styku?