Biolit - pavúčiky v byte

25. júl 2024

Ahojte maminky, mám problem s malými pavucikmi v byte.. Niekde majú hniezdo a išla som si kúpiť biolit reku zo vystriekam ale ma napadlo či to pre mna nieje nebezpečne keďže som 16tt. Priateľ je celé dni v práci a už ich mame naozaj všade. Myslite že mi to môže nejak uškodiť ak to vystriekam na vlastnú päsť??

viestta
25. júl 2024

neviem sice co by sa malo stat, ale priatel moze pavuky vystriekat aj vecer

lenocka8894
25. júl 2024

Ak mozem poradit...na pavuky je extra biolit iba ten 100%zaberie...treba nastriekat a potom riadne vyvetrat...hlavne nastriekat na steny....ak vyvetrate nic sa nestane aj ked ste tehu

autor
25. júl 2024

@lenocka8894 ten originál na pavúky nemali len ten čierny na hmyz ktorý zabíja aj pavúky 😏😏

lenocka8894
25. júl 2024

Mne sa vobec neosvedcil..jedine co mi zabije pavuka je ten extra

autor
25. júl 2024

@lenocka8894 aaach do kelu, myslite že aspoň tie maličké zabije? Lebo to sú naozaj asi detičky 😀

lenocka8894
25. júl 2024

Kde su deticky je aj maminka 🙈 neviem skuste...to je moja skusenost

autor
25. júl 2024

@lenocka8894 jeeezis ani ma nestrašte 😄😄😄ale už som zabila nejakého väčšieho pavúka tak dúfam že to bola maminka……

dominikamacakova
25. júl 2024

Aj keď nie si tehotná tak treba vystriekať byt a odísť preč aspoň na pol hodinu a potom vyvetrať.

autor
25. júl 2024

@dominikamacakova prišiel mi to ocino vystriekat tak aspoň hodinku počkám. Ďakujem vám

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre