Ahojte maminky, mám problem s malými pavucikmi v byte.. Niekde majú hniezdo a išla som si kúpiť biolit reku zo vystriekam ale ma napadlo či to pre mna nieje nebezpečne keďže som 16tt. Priateľ je celé dni v práci a už ich mame naozaj všade. Myslite že mi to môže nejak uškodiť ak to vystriekam na vlastnú päsť??
Ak mozem poradit...na pavuky je extra biolit iba ten 100%zaberie...treba nastriekat a potom riadne vyvetrat...hlavne nastriekat na steny....ak vyvetrate nic sa nestane aj ked ste tehu
@lenocka8894 ten originál na pavúky nemali len ten čierny na hmyz ktorý zabíja aj pavúky 😏😏
Mne sa vobec neosvedcil..jedine co mi zabije pavuka je ten extra
@lenocka8894 aaach do kelu, myslite že aspoň tie maličké zabije? Lebo to sú naozaj asi detičky 😀
Kde su deticky je aj maminka 🙈 neviem skuste...to je moja skusenost
@lenocka8894 jeeezis ani ma nestrašte 😄😄😄ale už som zabila nejakého väčšieho pavúka tak dúfam že to bola maminka……
Aj keď nie si tehotná tak treba vystriekať byt a odísť preč aspoň na pol hodinu a potom vyvetrať.
@dominikamacakova prišiel mi to ocino vystriekat tak aspoň hodinku počkám. Ďakujem vám
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
neviem sice co by sa malo stat, ale priatel moze pavuky vystriekat aj vecer