Ahojte, mali ste niektorá biochemické tehotenstvo?
Mne meškal menzes 11 dni, vyšiel mi aj duch na teste a zrazu dnes som dostala menzes. Mohlo to byt biochemické tehotenstvo ? Niekto mi aj vravel že spermie majú vplyv na potrat, včera sme mali sex a priateľ sa do mna spravil môže to byt aj tým? Ďakujem
mala som biochemicke tehotenstvo. Menzes mi meskal takmer 2 tyzdne, na teste slaba ciarka, ale neskor som zacala krvacat. Z nejakeho dovodu sa to tam neudrzalo. Urcite to nie je kvoli tomu, ze sa priatel do teba urobil.
Tibet som malá biochemické a čistka vola riadna ako kolejnice, meskanie skoro 2 tyzdne ale proste som začala krvacat a už sme len sledovali u doktorky ako hcg klesá 🤷♀️
nie spermie nemaju vplyv na potrat a ano mohlo to byt biochemicke, skratka sa neudrzalo (zial je to relativne caste)
Ja som mala slabú čiarku dva týždne po vynechaní menzesu. O pár dní som začala veľmi krvácať a HCG klesalo. Bolo to biochemické tehotenstvo, nevieš to nijako ovplyvniť.
Ahojte kedy ste dostali menzes po biochemickom? Respektivne po vysadení liekov?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Urcite to nebolo tym, ze sa priatel do teba spravil. Biochemicke tehotenstvo neovplyvnis, bohuzial, deje sa to casto, keby zeny netestovali tolko, vyzeralo by to iba ako meskajuca menstruacia, ani by o tom nevedeli.