Ahojte, chcem sa opytat ci mate slebo ste mali niekto podobny problem…
Som v 33tt a asi 3.den ma boli hrdlo a vcera sa mi na jazyku objavil taky zvlastny biely povlak v cudnych tvaroch … nejde to dole … neviete co by to mohlo byt? Nemali ste to niekto? Pridavam foto
@tania12 ahoj ja som mala presne toto iste, bola som aj na orl vsetko ok. zubarka mi odporucila taku speci ustnu vodu (zabudla som ako sa vola) na vyplachovanie je silnejsia a slabsia. Mega davku cecka by so neuzila, skor nejaky b komplex. Ja som vsak uzivala febion a stale som to mala, po porode to same od seba vymizlo.
Dakujem baby, bola som radsej u Dr. poslal ma na ORL a tam zistila ze mam zapal nosohltanu a z toho je aj ten jazyk… takze antibioticke kvapky do nosa mam a jazyk netreba vraj tiesit ze to prejde same… takze asi je to ok no… vdakabohu to nie je ziadna plesen ani kvasonky ani nic take… brala mi aj vyter pre istotu…
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tania12 podla mna su to afty, daj si B vit. a mega davku cecka, doporucujem lipozomalny vit. c, ma vstrebatelnost vyse 90%, daj si aspon 5-10 g ,(dobre citas gramov) vit.C denne, aspon 5 dni. Uvidis, ako to prkne zmizne.