Som v 13 tt a na poradni mi zistili bielkovinu v moci na jeden krizik..nemali ste niektora? je to normalne alebo hrozia nejake komplikacie.....tlak som mala 130/78
https://www.modrykonik.sk/preeklampsia/ tu máš o preklampsí
ahoj, najlepsie bude, ak sa spytas priamo lekara, ten vie najlepsie posudit tvoj zdravotny stav. ja som mala takmer cele tehotenstvo bielkoviny v moci na jeden krizik, krvny tlak obcas zvyseny. a ked som sa na to spytala, povedali mi, ze je to v tehotenstve normalne a ze sa to sleduje. inak som s tym nemala ziadne problemy. drzim palce !
ahoj.mozem vediet ako si na toms tou bielkovinou? robia ti nejake vysetrenia?
juuj,ja ani neviem co to znamena inak, len ze je to nebezpecne v spojitosti vysokym tlakom a opuchmi, mas aj nieco z tohto?drzim palce, aby to nic nebolo a isla si zachvilu domkov
to mi je luto, kazdopadne mysli pozitivne, viem ze je to tazke, ja som sa tiez vystrasila vtedy, drzim päste
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj.
Mne zistili tiež bielkovinu v moči, mala som vysoký tlak- diagnóza preklampsia.
Neviem, či to máš aj ty, ale podľa toho čo ja viem, je to nebezpečné. Mne to zistili v 34tt a to dvoch týždňov mi vyvolávali pôrod.