Ahojte mali ste niektora? Ja som koli tomu v nemocnici som v 8mom mesiaci tehotenstva. Tlak mi sledujú sem tam vyskoci no potom je v norme. Mali ste aj nejakí výrazny pach mocu pri tejto diagnóze?
@jessi06 dávali mi dopegyt jednu ráno a jednu večer, v deň keď mi večer odtiekla plodová voda som ich mala asi 6 tabletiek a aj inú ešte mi dali lebo cely deň som mala veľmi vysoký tlak….ja som mala už kontrakcie keď robili sekciu lebo babetko som mala otocene naopak …myslím že sekciu robili v hodine dvanástej 🙏…všetko dobre dopadlo 🙏🙏…držím palce aby všetko dobre dopadlo, lebo mat preeklamsiu nie je sranda
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@jessi06 ahoj, ja som tiež bola v nemocnici od 34.tyzdna lebo som mala veľmi opuchnuté nohy a vysoký tlak - diagnoza preeklamsia, bielkovina v moci mi rýchlo stupala čo robili vyšetrenia, tlak mi skákal raz dobre, raz zle…veľa vody mi držalo telo …po ukončení 36.tyzdna mi nevedeli vysoký tlak už udržať liekmi,take opuchy noh som mala že som sa nevedela postaviť z postele , odisla mi predčasne plodová voda a rodila som sekciou ….opuchy noh som mala ešte 2 mesiaca po pôrode …treba čo najviac ležať a snažiť Sa byt v klude.