Dobrý deň som v 27 týždni a dneska mi bolo zistené v moči bielkovina v moči na jeden krížik slabší a mala som vyšší tlak 135/90 ale bola som vo veľkom strese doma som si merala cely den tlak tak celý čas okolo 120/70 ...122/71 ...dneska ma doktorka poslala na hospitalizáciu...myslíte že je to na hospitalizáciu? Môžem to odmietnuť? Ešte menší dotaz mam tehotensku cukrovku
@monikakolen Odporúčam ti počúvať lekárov, ktorí sa rozumejú 🙂 je dôvod prečo ťa poslala na hospitalizáciu. Toto môže/nemusí mať rýchly spád.
@monikakolen ahoj ja som to mala podobne išla som do nemocnice a len mi nasadili lieky a chodila som na kontrolu vôbec ma nehospitalizovali a to som tam došla s tlakom 150/95
Tak o tom sa poraď jedine s lekárom, nie s cudzími ženami, ktoré nič nevedia o Tvojom zdravotnom stave 🙄 Ja by som sa hospitalizovať nechala a verila lekárom, že neštudovali pre srandu a vedia viac ako ja (či cudzie ženy na nete)...
Ty si študovala na akej lekárskej fakulte? Ja na žiadnej tak si ani neodvážim tipnúť ako veľmi je tvoja hospitalizácia nutná. Ale samozrejme môžeš odmietnuť nikto ťa do nemocnice nasilu neodvezie.
@monikakolen určite neodmietni hospitalizáciu. Ja som mala v stredu zvýšený tlak bielkoviny v moči ok. V nedeľu som utekala na pohotovosť s tlakom 190/120, bielkoviny v moči na 3 krížiky.. Do týždňa som porodila.. Bolo to v 32tt.. Nastavia ti liečbu a budú sledovať.. Mysli na to malé prosím
Mňa na konci takto hospitalizovali, podozrenie na preklampsiu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tak ty i zodpovedná sama za seba a za svoje dieťa. Ak aj by ťa hospitalizovali a mala by si tlak v norme môžu ta prepustiť. Ale ak ho budeš mať stále taký tak si ťa tam nechajú.
Premysli si čo je pre teba prioritou.