Dobry den prosim vas podarilo sa vam niektorej vyhnut kyretu v 13 tt spontanny potrat? Ak ano dajte prosim detaily, priebeh, typy (pocula som o alchym caji) pripadne ak ma niekto skusenosti s 1 dnovou chirurgiou kludne aj platena okolie ba?
@majahruska záleží aj od toho ako pokročilé bolo tehotenstvo. Ja som potratila presne posledný deň 12tt ale bol to MA a plod zodpovedal velkostou ca 9tt. Nerobila som pre to nič špeciálne, proste sa to spustilo keď prišiel správny čas.
Ja som mala MA v 11tt plod sedel presne na deň. Zastáva srdiečka nastala pár hodín max deň pred vyšetrením a dr ma poslal na kyret ,s tým ze samovolne by to bolo už omnoho horšie s väčšími rizikami ...okolo 14,00 ma zoperovali a o 18.00 som išla domov.
@zuzi0911 dakujem a prosim ta ako vedel doktor kedy bola zastava srdiecka. A ze preco?
@majahruska keďže sedelo presne na deň tak to bol len odhad,keďže nezaostávalo v raste.
Nevie nikto prečo. Odpoveď žiaľ nedostaneme
@majahruska V prvom rade ma velmi mrzi tvoja strata. Tiez som si tym pred rokom presla v 11tt. Ak ti ide o jednodnovu hospitalizaciu, tak ja mam VSZP a o 7.30 som tam dosla, o 10.00 zakrok a o 14.00 pustali. Ze vraj nejaka poistovna vymysla, ze musis byt 2 dni, ale sla by som na reverz prec. Podla mna toto samocistenim nedas, uz je moc velke. Nepovedali ti, kedy zastalo srdiecko? Mne to povedal doktor podla toho, aku velkost mal plodik, bol 2 tyzdne po zastave srdiecka a u mna to sedelo s tym, ze som ten den spinila... ale som to nesla riesit, bo bol covid a nechcela som byt za hysterku... reku ze nech je to tak, ako to priroda mysli, nebudem sa pchat Duphastonom, ked babatko chce od nas odist... zisti, ze aku velkost ma to babatko, nepodporuca sa dlho cakat potom kvoli zapalu.maternice vraj
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, v prvom rade ma mrzi cim si prechadzas, želám veľa síl
Kyret robia pod narkozou, je to 1dnova zalezitost, väčšinou spravia doobeda a poobede ideš domov.
Po 9tt je už samocistenie ,,horšie,, nie každá sa hneď vyčistí. Dobra je alchemilka, malinnik, tonic (vraj ale aj 2l) horúca vaňa, naparovanie