ahojte tehulky,
Chcela som sa opytat - malu ste niektora Bakterialnu vaginozu v tehotenstve? A ak ano, ako vam na to prisli? Po akej dobe? A ako to liecili? Cakam na vysledky od lekarky - mi robila vsetky stery.. tak som zvedava co z toho vyjde. Brala som macmirror minuly tyzden 4 globule ale vsetky sa este zhorsovalo.. asi mam na to nejaku reakciu. Teraz mi dala len nystatin na kvasinky, ktore ani neviem ci mam. . Mali ste to niekto?? Mam sa obavat tej BV?
@babyttcirl a v ktorom si tt? Lebo ja mam ten istý problém ale som len na začiatku a lekár mi nič nedal len probiotika na vkladanie som si mala kúpiť ale nepomáhajú
@nikpa ja som 15tt.. ja cakam na vysledky a mam nystatin zatial.. predtym macmirror ale mam asi alergicku reakciu
@babyttcirl ja v 21tt tiež vyšli stery pozitívne ale žiadne iné príznaky som nemala zistila to iba pri bežnej kontrole, asi po týždni prišli výsledky zo sterov, dávam si macmirror už týždeň, budúci týždeň idem na kontrolu tak uvidíme ci pomohlo. Myslím ze to nemá vplyv na tehotenstvo keďže to ide zospodu tak sa to k bábätku nedostane
@buzz5 kludne sa to moze k baby dostat. Treba to preliecit. Ale pokial ta nic one neboli, tak to je dobre..
Ja som to mala v 12tt velmi som sa bala, ale ked to preliecis bude to OK 🙂 mne dala dr jednorazovy krem Gynazol sa tusim volal ktory ucinkoval niekolko dni a pekne to preslo 🙂
Tak nie Gynazol ale Dalacin sa volal 🙂
Multygyn acti gél....
@buzz5 ahoj zabral macmiror ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak to budeš liečiť, bude to ok.